Zapłaciłem nie mało bo 256 zł. Za to miałbym kilka ładowarek z Lidla Nie wiedziałem, że mają w swojej ofercie. Cóż może nie będę żałował. Przynajmniej mam 5 lat gwarancji. No i nie jakieś made in china.
Część jest zamówiona przez znajomych, z reszty będą mediacenter dla rodziny, z jednego alarm z webcamem do firmy (z wykrywaniem ruchu). Jedno sprzedałem na allegro z ładną przebitką.
Ja dziś sprawdzę Vf moich diod dla prądu 2A i jeśli będą zbliżone, to może pomęczymy kogoś o driver oparty o AMCki.
Masz tam diody chłodne czy neutralne?
DNF pisze:Ja dziś sprawdzę Vf moich diod dla prądu 2A i jeśli będą zbliżone, to może pomęczymy kogoś o driver oparty o AMCki.
Masz tam diody chłodne czy neutralne?
Zamawiałem taką: Blackshadow Darth 3xT6 Magnet Control 3xCREE XM-L T6 3C NW LED 3x18650 Flashlight.
DNF pisze:Ja dziś sprawdzę Vf moich diod dla prądu 2A i jeśli będą zbliżone, to może pomęczymy kogoś o driver oparty o AMCki.
Tak się zastanawiam, ale chyba można by zrobić driver kilkoma grupami (tyle ile diod) 6-8 AMC, każda grupa AMC-ków na jedną diodę, więc nie byłoby równoległego łączenia i Vf nie byłoby istotne. Może ktoś się pokusi o zrobienie takiego drivera ?
@cudny ''Wypłata '' to tylko marny staż 900 zł Reszta kasy pochodzi ze sprzedaży S2 i świnki skarbonki
Chciałbym dostawać taką wypłatę żeby starczała na życie i zabawki ale to chyba nie w tym kraju.
''Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu - F.Kiepski''