Hej, z racji tego że jestem bardzo zajętym człowiekiem, ostatnio nie wiele pokazuję, dziś się spiąłem i pokażę słupki ogrodowe które montuję w ogrodach. Słupki robię różnych wysokości , do oświetlania w dół jak i do podświetlania od dołu, moc takiej lampy to 600-900lm w zależności od barwy diody jak i zastosowanego zasilacza, oczywiście siedzi tam XM-L z dowolną wybraną soczewką lub bez. Konstrukcja jest wodoszczelna, głowica z diodą może być dowolnie ustawiona wedle potrzeby , resztę pokazują zdjęcia.
Pozdrawiam.
Oświetlenie ogrodowe
Oświetlenie ogrodowe
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Hej, zasilacz MW siedzi oddzielnie w skrzynce a w ziemi idzie już niższe napięcie , całość załączana pilotem by uprościć całość instalacji. Fotek po zmroku nie mam bo to nie u mnie, widziałem jak to świeci , jest tam 6szt takich punktów wiec światła jest naprawdę sporo, widok mocno odstaje od typowych oświetleń ogrodowych ilością światła, zużycie całkowite prądu nie przekracza 60W.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Hej, mam te zaślepki w swojej konstrukcji na słońcu od ponad 3 lat, nie ma zmian, nawet w kolorze , sama konstrukcja pozostaje szczelna nawet bez tych zaślepek, pełnią one w sumie rolę dekoracyjną.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.