Podziel się swoją radością
Witam
W związku z całodniowym deszczem, miałem dziś cały dzień do dyspozycji. Zaprojektowałem płytkę do Fenixa, przerobiłem klona TK35 i.... Skończyłem makietę wyspy Gorm!
Oczywiście syn rozgłasza wersję, że to on robił a tata mu tylko trochę pomagał.
Trochę styropianu, drucików, zmielona gąbka z myjki do naczyń, posypka, żwirek, klej wikol, farbki plakatowe i chusteczki higieniczne...
I mam spoookój
Pozdrawiam
W związku z całodniowym deszczem, miałem dziś cały dzień do dyspozycji. Zaprojektowałem płytkę do Fenixa, przerobiłem klona TK35 i.... Skończyłem makietę wyspy Gorm!
Oczywiście syn rozgłasza wersję, że to on robił a tata mu tylko trochę pomagał.
Trochę styropianu, drucików, zmielona gąbka z myjki do naczyń, posypka, żwirek, klej wikol, farbki plakatowe i chusteczki higieniczne...
I mam spoookój
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Operacja wymiany warstwy dotykowej w telefonie LG zakończona powodzeniem.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
W końcu ruszyła trzecia edycja naprawy mojego laptopa. Taniej i prościej (dla producenta) byłoby dać mi nowego bo wymiana obejmuje: 2x płyta główna, 2x matryca, wszystkie przewody w pokrywie, 2x panel LED i być może zasilacz.
Nawet nie kupuję ściereczek do czyszczenia ekranu, bo i tak co miesiąc mam nową matrycę.
Nawet nie kupuję ściereczek do czyszczenia ekranu, bo i tak co miesiąc mam nową matrycę.
Pozdrawiam
- Calineczka
- Kontakt:
Lenovo Thinkpad T430 (2344 54G) Że Thinkpady schodzą na psy z roku na rok to wiem, że do IBMów dużo im brakuje też wiem, Ideapada nigdy bym nie kupił, ale że będzie aż tak źle to nie sądziłem. W sumie to kategorycznie modelu nie odradzam, serwis działa bardzo dobrze, tylko że nikt tak naprawdę nie potrafi znaleźć przyczyny powracania usterki. Inni posiadacze nie mają takich problemów, więc to raczej nie wada seryjna. Pisałem już o tym kiedyś, po podłączeniu zasilacza gaśnie podświetlenie matrycy. Na obecną chwilę po wymianie matrycy i wszystkich przewodów w pokrywie problem nie występuje, tylko panel z LEDami sygnalizacyjnymi umarł i to raczej z winy płyty głównej, bo wymiana panelu nie pomaga.Calineczka pisze:Tomeqp, to której marki/modelu unikać?
Jeśli mi go w końcu naprawią i będzie działał jak oczekiwałem, to będę zadowolony z laptopa.
PS: Serwis działa w ten sposób, że po rozmowie telefonicznej od razu zamawiają wszystkie części których to może być wina, bez oglądania sprzętu. Dzięki temu w większości wymieniają sprawne elementy na nowe.
Pozdrawiam