Podziel się swoim smutkiem
Chciałem sprawę załatwić po ludzku, nawet policjanci podpowiadali jak można to załatwić, od razu widać że są to ludzie biedni cawet bardzo biedni ale to nie tłumaczy faktu że gdy matka jest w pracy tatuś chodzi sobie z piwkiem po sąsiadach a dzieci robią co chcą. Równiez samo podejście tych ludzi do odpowiedzialności jaka na nich spoczywa samo to, jakim językiem się do nas zwracali, to wszystko spowodowało, że jeszcze bardziej chciałbym żeby ponieśli tego konsekwencje, oni po prostu uważają, że są ponad prawem i nikt nic im nie zrobi, żadnych pieniędzy nie będą musieli wykładać.
Proponowałem, żeby dali 400zł a ja dołożę resztę, w lakierni mówili że minimum to 700zł za lakierowanie połowy elementu do kreski, liczyłem że przy płatności gotówką oraz bez faktury zrobią to za 600zł. ale ci ludzie totalnie to olali mówiąc, że nie mamy więcej o czym gadać i żebyśmy się z pod ich chaty wynosili.
Policja podpowiedziała żeby pojechać do jej ubezpieczalni i powiedzieć prawdę jak to było i czy dało by się to podciągnąć pod oc, zwłaszcza że jak dla ubezpieczalni nie jest to żadna kwota i możliwe że by się na to zgodzili ale matka dziecka zaczęła nas wyzywać i tyle z tego wyszło. Z tego co wiem czasem ubezpieczalnie godzą się na rozwiązywanie nietypowych zdarzeń.
Proponowałem, żeby dali 400zł a ja dołożę resztę, w lakierni mówili że minimum to 700zł za lakierowanie połowy elementu do kreski, liczyłem że przy płatności gotówką oraz bez faktury zrobią to za 600zł. ale ci ludzie totalnie to olali mówiąc, że nie mamy więcej o czym gadać i żebyśmy się z pod ich chaty wynosili.
Policja podpowiedziała żeby pojechać do jej ubezpieczalni i powiedzieć prawdę jak to było i czy dało by się to podciągnąć pod oc, zwłaszcza że jak dla ubezpieczalni nie jest to żadna kwota i możliwe że by się na to zgodzili ale matka dziecka zaczęła nas wyzywać i tyle z tego wyszło. Z tego co wiem czasem ubezpieczalnie godzą się na rozwiązywanie nietypowych zdarzeń.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Ech, u mnie od około tygodnia nic nie działa, po prostu nic. Wszystko działa inaczej niż powinno w ekstremalnie nietypowy sposób. Jedyna rzecz która działa dobrze to laptop, bo jest w serwisie i nie mogą znaleźć usterki, która u mnie występowała bez przerwy...
Od rana męczę router z wgranym DD-WRT i nie mogę go ustawić jako klienta. Wszystko robię krok po kroku zgodnie z tutorialami, kolegami, zdrowym rozsądkiem i dalej nie działa.
Od rana męczę router z wgranym DD-WRT i nie mogę go ustawić jako klienta. Wszystko robię krok po kroku zgodnie z tutorialami, kolegami, zdrowym rozsądkiem i dalej nie działa.
Pozdrawiam
Gdzie jeszcze ograniczenia narzucają? W mobilnym internecie?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Całe szczęście, że nie naliczają dodatkowych opłat po paskarskiej cenie, tylko zwalniają, bo dopiero bym sobie narobił.
Pozdrawiam
Niestety tylko taki mogę mieć...Fluxor pisze:Gdzie jeszcze ograniczenia narzucają? W mobilnym internecie?
Całe szczęście, że nie naliczają dodatkowych opłat po paskarskiej cenie, tylko zwalniają, bo dopiero bym sobie narobił.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Zepsuła mi się bateria w telefonie. Działała, działała aż przestała się ładować i lipa. Telefon twierdzi, że ma max 40%. Nawet mystery charger nie chce jej ładować.
Nie chce mi się rozbierać bo mam 2 zapasowe