Poczta w HongKongu
chciałem trochę odświeżyć to forum, odpiszcie na poprzednią wiadomość i na moją:)
Otóż zamówiłem sobie tablet z Chin, wysyłka była niby 28 sierpnia. 1 września status zmienił się na identyczny jak u góry, a dzisiaj już 13 a u mnie paczki nadal nie ma a w śledzeniu PP "brak przesyłki o tym identyfikatorze"(czy jakoś tak ).
hmm, zastanawiam się już czy to w w ogóle dotrze do mnie..
Otóż zamówiłem sobie tablet z Chin, wysyłka była niby 28 sierpnia. 1 września status zmienił się na identyczny jak u góry, a dzisiaj już 13 a u mnie paczki nadal nie ma a w śledzeniu PP "brak przesyłki o tym identyfikatorze"(czy jakoś tak ).
hmm, zastanawiam się już czy to w w ogóle dotrze do mnie..
Ostatnio zmieniony czwartek 13 wrz 2012, 12:18 przez damianpsp, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze dziękuję za informacje:)
1. A jest taka możliwość, że po prostu paczka jest już w Polsce tylko jeszcze jej nie ruszali?
2. Może być tak, że po prostu ona do mnie przyjdzie a status na PP się nie pokaże?
3. Czy status na tej stronie śledzenia w Chinach zmieni się jeszcze?
Pozdrawiam.
1. A jest taka możliwość, że po prostu paczka jest już w Polsce tylko jeszcze jej nie ruszali?
2. Może być tak, że po prostu ona do mnie przyjdzie a status na PP się nie pokaże?
3. Czy status na tej stronie śledzenia w Chinach zmieni się jeszcze?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czwartek 13 wrz 2012, 12:19 przez damianpsp, łącznie zmieniany 1 raz.
Na czwartej stronie tego wątku jest fajna rozpiska kodów z nr trackingu, ale nie zawiera ona tego co właśnie dostałem z Banggooda czyli "RD". Ma ktoś pojęcie co to? Kosztowało mnie to 5zl więc jestem ciekaw.