Co sobie ostatnio kupiliście?

....nie pasujące gdzie indziej...
neutrinus
Kontakt:

Post autor: neutrinus »

Calineczka pisze:neutrinus, podaj proszę linka do tej lampki
Jest to oprawa LIVAL PREMIUM 70W

http://allegro.pl/show_item.php?item=2603551647
u sprzedawcy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=482608
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

neutrinus, dzięki :)
oskar

Post autor: oskar »

Tak jak pisałem przed dwoma miesiącami pochwalę się trochę, tylko dwa zdjęcia, gdyż nie udało mi się zrobić ładnych fotek podświetlenia klamek, drzwi i konsoli. Z tego co zauważyłem to bardzo się opłaca wybrać dodatkowy pakiet oświetlenia za 310zł, gdyż w nim zawarte jest dodatkowe podświetlenie kabiny, dodatkowe podświetlenie klamek, drzwi i przestrzeni pod nogami, łącznie 14punktów świetlnych, których w standardzie nie ma.
Załączniki
lampa tylna.jpg
lampa tylna.jpg (42.22 KiB) Przejrzano 886 razy
lampa przednia.jpg
lampa przednia.jpg (28.02 KiB) Przejrzano 886 razy
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
DNF

Post autor: DNF »

Świetne :) Gratuluje Ci Oskar super autka :) Tylko zawieszenie ciut twardawe. Może się wyrobi? :D
Jak chcesz zrobić fotkę klamek to aparat ustaw na statywie i daj długi czas naświetlania :)
A ja właśnie kupiłem sobie projektor :D Ale się cieszę :)
Co prawda z usterką, ale ma działającą lampę. Jak dojdzie to zrobię fotki :)
Pozdrawiam
oskar

Post autor: oskar »

Ledwo dwa tygodnie za nami a już stuknęło 1000km, co do użytkowania to ,,petarda,, idzie jak burza, nagle się pojawia, po chwili znika tylko kurz się unosi, czasem się czuje jak kubica zwłaszcza, że odkąd przekroczyłem 800km pozwalam sobie na obroty do 3000 więc jest frajda, co do maxa jeszcze poczekam z tym do 2000km.
Jedno jest pewne raz tankowałem paliwa premium, następnym razem zwykłego czarnego diesla i widać różnicę, przy paliwach premium autko rwie do przodu jak by go jeszcze dodatkowo coś z przodu ciągnęło, przy zwykłej ropie już tak nie jest nawet przy rozgrzanym silniku nie ma tyle mocy jak przy paliwach premium, turbo niby ciągnie ale nie tak jak by się tego oczekiwało, auto jest wyraźnie słabsze. Chyba warto dołożyć te 15groszy, co jeszcze zauważyłem przy lepszym paliwie zużycie jest mniejsze około 0,4l na setkę.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, życie się zmieniło zupełnie i nie ma miejsc gdzie nie mogę dojechać bo nie ma auta albo ktoś nie pożyczy itp. Byle tylko portfel był pełen pieniędzy na paliwo bo już odczuwam ile to kosztuje.
Pozdrawiam.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
tery

Post autor: tery »

oskar pisze: przy paliwach premium
To jest ten sam olej napędowy plus dodatki uszlachetniające poprawiające dynamikę spalania. Czasami koncerny decydują się na niedodawanie do paliw premium bioestrów (nic innego jak specjalnie spreparowany olej roślinny,a każdy "zwykły diesel"go ma bo tak stanowi unia) i wg mnie to daje największą różnicę. Jak chcesz poczuć największą różnicę to poczekaj do końca października kiedy to do sprzedaży wchodzi paliwo premium zimowe o nazwie IZ 40. Oferują go dwa koncerny,to już jest zupełnie inna bajka,diesel jest biały i wygląda jak nafta lotnicza. Tego diesla sprzedaje się na północy skandynawii i naprawdę daje radę.
Awatar użytkownika
zedart

Post autor: zedart »

Witam.
W sobotę zakupiłem, a dzisiaj dotarł do mojego domu mój pierwszy duży "motór". W weekend będę trenował utrzymywanie się na nim i może nawet poruszanie się wraz z motorem do przodu. :)
Załączniki
bike-small.jpg
bike-small.jpg (144.29 KiB) Przejrzano 633 razy
zed-art.co.uk
Awatar użytkownika
Nightmare

Post autor: Nightmare »

Jesień to najlepsza pora na zakup motocykla
A nie lepiej było kupić Suzuki GSX 750 Inazuma?
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Awatar użytkownika
zedart

Post autor: zedart »

Nightmare, Za kwotę, która wydałem na ten motorek nie kupiłbym Suzuki z podobnego rocznika chyba że... 50cc :)
zed-art.co.uk
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

zedart , fajny i wygląda rasowo jak na koreańczyka :)

Ja sobie kupiłem dziś latareczkę na którą się dawno czaiłem , 13$ czyli niewiele więcej niż dobry XM-L z polskiej dystrybucji i do tego 3 tryby ;)

Obrazek

Do tego wpomnianą dziś w wątku o PowerBanku ładowarkę awaryjną , pozstaje jeszcze kupić dobre ogniwo do niej.

Obrazek

Marzył mi się jeszcze OLIGHT S10 Baton ale ciut dużo sobie za niego liczą nawet bezpośrednio z HK jak na latarę CR123.
elektroda.pl
DNF

Post autor: DNF »

Krzycho, gdzie tego TF wyrwałeś za 13$?
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

elektroda.pl
Awatar użytkownika
Gurgul99

Post autor: Gurgul99 »

U mnie dziś atak F12.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Dziś właśnie dołączyłem do grona "oświeconych" MH 150W
Obudowa z używanym palnikiem 19zł, układ zapłonowy z dławikiem 29zł. A Żona jaka zadowolona z jasności :mrgreen:

Obrazek

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

W sumie to dostałem, nie wiem z jakiej okazji ale kurier przywiózł studencki zestaw pobudzający.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Zablokowany