Projekt L.O.CH.A alias "Światełko do nieba"
Projekt z pomocą Hahara i Calineczki udało się sfinalizować Więcej info i fotek w wolnej chwili. Ecchhh to syczenie palnika i przetwornicy w momencie startu lampy
PS. Panowie Calineczka i Hahar: Z ciekawości sprawdziłem tą ładowarkę 4s LiFePO4 i u mnie działa prawidłowo. Już się Loszka napycha do pełna
PS. Panowie Calineczka i Hahar: Z ciekawości sprawdziłem tą ładowarkę 4s LiFePO4 i u mnie działa prawidłowo. Już się Loszka napycha do pełna
Sometimes darkness can show you the light
Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego!
Na początek ja wrzucę kilka fotek na zachętę i zaostrzenie apetytu...
To co się z tą ładowarką stało że nie chciała ładować ?
Wilgoć,temperatura czy walnięty przewód ?
Jakoś nie wierzę w niewytłumaczalne zjawiska
Wyszedł "rasowy miotacz fotonów"!
Poprosimy testy jak długo to podziała na tych aku.
Tylko czy wiadomy element wytrzyma...
Fajnie że udało się ją skończyć- pozdro.
Na początek ja wrzucę kilka fotek na zachętę i zaostrzenie apetytu...
To co się z tą ładowarką stało że nie chciała ładować ?
Wilgoć,temperatura czy walnięty przewód ?
Jakoś nie wierzę w niewytłumaczalne zjawiska
Wyszedł "rasowy miotacz fotonów"!
Poprosimy testy jak długo to podziała na tych aku.
Tylko czy wiadomy element wytrzyma...
Fajnie że udało się ją skończyć- pozdro.
No właśnie nie wiem co się stało tej ładowarce Zrobiłem jej jeszcze niemałe shock testy i działa jak powinna. Dziwne, że dioda statusowa paliła się prawidłowo na zielono a na wyjściu było tylko około 5V. Teraz jest 14,4V i ładuje pakiet bardzo szybko (5A pompuje w cyklu CC). Jak narazie odpaliłem na około 5-7min w pokoju i zmian na wiadomym elemencie nie widać
Starałem się pokazać kształt spota ale jakoś średnio wyszło
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5xyzMKg6 ... e=youtu.be[/youtube][/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5xyzMKg6 ... e=youtu.be[/youtube][/youtube]
Ja też chce taką:)
Powiem krótko JEST NIESAMOWITA!! GRATULUJĘ WYTRWAŁOŚCI I POMYSŁOWOŚCI
Powiem krótko JEST NIESAMOWITA!! GRATULUJĘ WYTRWAŁOŚCI I POMYSŁOWOŚCI
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO