Wspieramy Polski przemysł
Wspieramy Polski przemysł
Wkretaki - używam elektrotechniczne i ślusarskie, całkiem niezłe,
Zaron - tulejki, złączki elektrotechniczne, używam ich tulejek łączeniowych (do prasek),
Erko - podobnie, również elektrotechnika,
Interglobus - gaz do zapalniczek i kleje. Tego gazu używam przede wszystkim do lutownicy ręcznej.
Zaron - tulejki, złączki elektrotechniczne, używam ich tulejek łączeniowych (do prasek),
Erko - podobnie, również elektrotechnika,
Interglobus - gaz do zapalniczek i kleje. Tego gazu używam przede wszystkim do lutownicy ręcznej.
Breshnew
Ja tak skromnie, ale może wątek przez to odżyje. Przypomniało mi się po moim ostatnim zakupie:
HSK Data Ltd. - listwy przeciwprzepięciowe, systemy RCP i KD, zamki elektroniczne, oświetlenie LED
HSK Data Ltd. - listwy przeciwprzepięciowe, systemy RCP i KD, zamki elektroniczne, oświetlenie LED
Pozdrawiam
- Calineczka
- Kontakt:
to ja polecam z całego serca wzmacniacze lampowe robione przez mojego bardzo dobrego Kolegę, Marka Gierszewskiego.
http://www.mgamp.com/
http://www.mgamp.com/
No cóż, Amtech noclean nie krajowy...krzycho123 pisze:Fakt , ich pasta jest średnia - szybko wysycha , ma złą konsystencję .Liro pisze:A ja nie popieram Bezołowiową noclean miałem, masakra. Być może inne sa lepsze.
Masz doświadczenie z inną pastą może i coś polecisz ?
gorącego lata...
2010...
przystąpiłem do tego Forum...
2010...
przystąpiłem do tego Forum...
Elwik - jeszcze istnieją. Niestety cenowo nie są konkurencyjni w stosunku do chińszczyzny a że nie odświeżają produktów to technologicznie ich skośnoocy doganiają.
Nigdy nie żałowałem ani złotówki z wydanych kilkanaście lat temu (sporych wtedy) pieniędzy na stację lutowniczą. Niby lutuje "jak każda", weller to nie jest, ale pod względem ergonomii powala.
Nigdy nie żałowałem ani złotówki z wydanych kilkanaście lat temu (sporych wtedy) pieniędzy na stację lutowniczą. Niby lutuje "jak każda", weller to nie jest, ale pod względem ergonomii powala.
Może zależy od partii (a może ktoś jeszcze robi dla nich?) bo faktycznie zdarzają się bardzo różne wykonania, choć ja akurat nie miałem problemów. I wadą jest ich własny standard, do tego wcale nie najlepszy.
Za to pod kątem ergonomii nie spotkałem lepszego sprzętu.
No i w sumie mieliśmy tu polskie firmy wpisywać to podałem...
Za to pod kątem ergonomii nie spotkałem lepszego sprzętu.
No i w sumie mieliśmy tu polskie firmy wpisywać to podałem...