Jaki koszyk kupić do zasilenia 1x xpg z ogniw 18650??
-
Jaki koszyk kupić do zasilenia 1x xpg z ogniw 18650??
Witam. Tak jak w temacie. Mam już prawie poskładaną latareczkę na rower i teraz stoję przed zakupem koszyka na aku 18650 SE US18650GR. Pytanie jaki najlepszy i na ile ogniw wziąć 2,3,4?? Chodzi o jakiś sensowny czas świecenia. Co możecie polecić?? Zasilać ma to jedną diodę XP-G z driverem 1,4A od Grega. Koszyk z ogniwami mam zamiar wozić w jakiejś torebce na ramie lub kierownicy więc musi być z kablami. Czekam na szybka podpowiedź i najlepiej żeby było z polski. Pozdrawiam
-
Może na 3 ogniwa??? Czasami może się zdarzyć jakaś dłuższa trasa. Ciężar ogniw nie ma aż takiego znaczenia. Zamiast wozić ze sobą w plecaku zapasowy prąd wolę go wozić już w koszyku i mieć zapas. Czy spokojnie wytrzyma 1,5 nie jestem 100% pewien gdyż ogniwka mam ze swoich baterii laptopowych gdzie elektronika już nie ładowała. Widziałem jakieś fajne koszyki na allegro ale cena 40 zł i więcej to troche za wysoka a poza tym nie potrzebuje zabezpieczenia jakie jest w tych koszykach. Jak by ktoś widział coś ciekawego na 3 ogniwa to dajcie jakieś linki.
Fajne koszyki robi Midi. Na 3 i 4 akumulatory 18650. Jakość bez zarzutu, mam i polecam
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
-
Kontaktuj się z Midim w tej sprawie. Nie mam fotografii.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>