Jest to mój pierwszy post na tym forum, pragnę więc przywitać szanowne grono Światełkowców.
Nie jestem pewien, czy ten temat pasuje do tego działu, jednak wydawał mi się on najodpowiedniejszy.
Elektroniką interesuję się od dawna, jednak temat światełek zainteresował mnie, gdy zacząłem dużo jeździć wieczorami na rowerze. Początkowo miałem zamiar zakupić chińskiego ZOOMa ze znanego serwisu aukcyjnego, jednak trafiłem tutaj. Po powiększeniu budżetu zdecydowałem się na zakup Bocialarki XT-E, która jak narazie spełnia moje oczekiwania.
Obecnie dobre oświetlenie na rower chce zakupić kolega, jako że nie wiem, co mu poradzić, a sam jestem ciekaw, co jak na żywo świeci, poszukuję użytkownika mocnej latarki (mam na myśli customy użytkowników forum oraz markowy sprzęt), który poświęciłby trochę czasu na zaprezentowanie swojego świecidełka.
Chętnie również zobaczyłbym jak świecą lampki na tył: polecany Walle i inne podobnej klasy.
Pozdrawiam.
Szukam użytkownika dobrego oświetlenia z Rzeszowa.
Witaj wreszcie ktoś z podkarpacia . Jak chcesz to mam latarki jak w podpisie i możemy się umówić i poświecić, ja jestem z Mielca więc rzut kamieniem...
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
ja często bywam w Rzeszowie, będę prawdopodobnie za tydzień w piątek bo jadę oglądać motocykl do kupienia więc jak coś to możemy się spotkać. poza tym często robię sobie wycieczki do heliosa więc nie powinno być problemu się dogadać
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO