Witam wszystkich!
Chciałem sprawić sobie taką latareczkę z diodą jak w temacie bo czytałem że to jedyna dioda co coś tam świeci, nie chodzi mi aby zasięg był nie wiadomo jaki czy jakaś mega mocne światło , tylko aby to jakoś świeciło i się nie rozpadło po kilku miesiącach jak inne chińskie latareczki co kupowałem Aby to napewno była dioda cree a nie jakaś podróba i żeby zaraz się nie przegrzała.
Do tego chcę aby w komplecie było ogniwo i ładowarka do niego, na allegro są takie zestawy za 70zł tylko który wybrać? Możecie mi wrzucić linka którą kupić?
Czytałem http://www.x2000.pl/ że ten sprzedawca ma orginalne ale on ma same latarki bez ładowarki i aku i pojemnika na niego.
Zapewne zaraz będzie że za 70zł nic nie kupię, ale jak pisałem nie musi to być jakieś cudo aby tylko była na dobrym procesorze czy jak to się zwie i dioda cree
[ Dodano: 9 Sierpień 2012, 22:11 ]
Myślałem że jest tutaj więcej osób pomocnych początkującym
[ Dodano: 10 Sierpień 2012, 21:39 ]
jest ktoś na forum?
Latarka CREE XR-E Q5 lub R2
-
Witaj.
Latarka, obejrzyj może tę latarkę , ładowarkę i ogniwa sam poszukaj gdzie najtaniej.
Gdybyś miał wątpliwości czy można dokonać lepszego wyboru, pytaj.
Pozdrawiam.
Latarka, obejrzyj może tę latarkę , ładowarkę i ogniwa sam poszukaj gdzie najtaniej.
Gdybyś miał wątpliwości czy można dokonać lepszego wyboru, pytaj.
Pozdrawiam.
Witam
Trudno jest doradzić latarkę nie znając: potrzeb, możliwości, realiów...
Napisz może do czego jest ona tobie potrzebna, ile chcesz na nią wydać, jak długo ma świecić.
Produkty typu ZOOM nie wiem jak reklamowane (poza nielicznymi przypadkami) są trochę przereklamowane, i ich użyteczność w życiu codziennym jest dość ograniczona. Pomijam oczywiści szereg wad, którymi taka konstrukcja jest obarczona "z urzędu".
Pozdrawiam
Trudno jest doradzić latarkę nie znając: potrzeb, możliwości, realiów...
Napisz może do czego jest ona tobie potrzebna, ile chcesz na nią wydać, jak długo ma świecić.
Produkty typu ZOOM nie wiem jak reklamowane (poza nielicznymi przypadkami) są trochę przereklamowane, i ich użyteczność w życiu codziennym jest dość ograniczona. Pomijam oczywiści szereg wad, którymi taka konstrukcja jest obarczona "z urzędu".
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.