Driver calineczki ile max A z niego mozna uzyskac?
Driver calineczki ile max A z niego mozna uzyskac?
Witam.Posiadam driver calineczki.Ile A można z niego uzyskać? Chciałbym nim zasilać xmla a drivery na amc mi nie podchodzą...Szukam czegoś z 3 trybami, strobo itd.W diode max 3 A. Coś polecicie?
Ostatnio zmieniony środa 01 sie 2012, 06:12 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
skaktus, pokaż foto pliz.
Standardowo były robione na 1,2A, prąd można spokojnie zwiększyć nawet trzykrotnie przez dodanie równolegle kolejnych rez. pomiarowych (równolegle do obecnego- R100, wartość taka sama lub inna odp. mocy. Dodanie jednego R100 do obecnego zwiększa prąd o 1,2A. Każdy kolejny to samo.)
Standardowo były robione na 1,2A, prąd można spokojnie zwiększyć nawet trzykrotnie przez dodanie równolegle kolejnych rez. pomiarowych (równolegle do obecnego- R100, wartość taka sama lub inna odp. mocy. Dodanie jednego R100 do obecnego zwiększa prąd o 1,2A. Każdy kolejny to samo.)
Dziś postaram się go wydłubać i dać foto.
Myślałem że driver ma ograniczenie do 2A.
Jeszcze jedno pytanie - na torch.pl o ile się nie mylę, znalazłem info, że Twój driver ma "tendencję do puszczania w diodę impulsów 2800 mA" - obecnie zasilam z tego XP-G i tak sobie myślę że jeśli to prawda to długo mi ten xp-g nie pociągnie...
Myślałem że driver ma ograniczenie do 2A.
Jeszcze jedno pytanie - na torch.pl o ile się nie mylę, znalazłem info, że Twój driver ma "tendencję do puszczania w diodę impulsów 2800 mA" - obecnie zasilam z tego XP-G i tak sobie myślę że jeśli to prawda to długo mi ten xp-g nie pociągnie...
ILPT
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt: