Tu mój filmik http://www.youtube.com/watch?v=kt7G0J2L ... e=youtu.be .
Pozdrawiam.
Gralmarine mr-16 50W mod na 5 x xm-l
Latarka była na 30 m..spisuje się świetnie. Latarka posiada trzy stopnie natężenia światła.tylko czasami faktycznie może się włączyć zupełnie przypadkowo. Ten rodzaj włącznika nie jest najszczęśliwszym wyborem (chciałbym go kiedyś wymienić..Akumulatory kupiłem dokładnie takie jak były zamontowane w latarce.. Faktycznie, ładowarka działa teraz bez problemu..Dzięki za podpowiedź, właśnie skończyłem ładowanie po nurku..Kilka foto:
U polskiego producenta tej lampki (gralmarine) dokupiłem w przystępnej cenie uchwyt goodman i jestem happy..dostałem też gratisowe oringi i wogóle rachunek dostełm mailem jak już dostałem przesyłkę do ręki..miłe zaskoczenie
U polskiego producenta tej lampki (gralmarine) dokupiłem w przystępnej cenie uchwyt goodman i jestem happy..dostałem też gratisowe oringi i wogóle rachunek dostełm mailem jak już dostałem przesyłkę do ręki..miłe zaskoczenie
-
W związku z tym iż jestem całkowicie nowy na tym forum wypadałoby się przywitać . Więc WITAM wszystkich . Od kilku lat nurkuje ale od jakiegoś czasu obserwuję wątkek światła podwodnego i tak wpadło mi do głowy majstrowanie z elektroniką w celu ulepszenia swojej starej latarki lub zrobienie nowej. Jednak ostatni raz z elektronika miałem do czynienia jeszcze w szkole, więc kilkanaście lat temu i postanowiłem zadać kilka pytań do szanownego grona użytkowników tego forum.
Mosze - do Ciebie mam pytanie jaki kąt skupienia ma kolimator zastosowany w tym zestawie?
midi - w jaki sposób zrobiłeś sterowanie 100% i 30%, oraz gdzie można nabyć szkło lub materiał na soczewkę?
Wielkie dzięki za każdą podpowiedz która pomoże mi dobrać i złożyć wszystko w jedną działająca całość.
Mosze - do Ciebie mam pytanie jaki kąt skupienia ma kolimator zastosowany w tym zestawie?
midi - w jaki sposób zrobiłeś sterowanie 100% i 30%, oraz gdzie można nabyć szkło lub materiał na soczewkę?
Wielkie dzięki za każdą podpowiedz która pomoże mi dobrać i złożyć wszystko w jedną działająca całość.
juras