Dealextreme-zakupy część druga
Dołączę się do informacji o zakupach w DX obecnie - tyle się tutaj naczytałem, że trzeba czekać a tu ...
Zamówienie złożyłem wczoraj wieczorem (19.07) - ichniejszego czasu po godzinie 13.
Kilkanaście minut po północy (20.07) status Full shipment. Nie mogłem uwierzyć!
Do tej pory byłem przyzwyczajony, że czeka się miesiąc i więcej na paczkę z DX, a tu nadzieja, że będzie szybciej.
Zobaczymy jak pójdzie z pocztą z Chin.
Zamówienie złożyłem wczoraj wieczorem (19.07) - ichniejszego czasu po godzinie 13.
Kilkanaście minut po północy (20.07) status Full shipment. Nie mogłem uwierzyć!
Do tej pory byłem przyzwyczajony, że czeka się miesiąc i więcej na paczkę z DX, a tu nadzieja, że będzie szybciej.
Zobaczymy jak pójdzie z pocztą z Chin.
Jeżeli się źle wstrzeliłem w temat, proszę o przeniesienie postu. Co myślicie na temat tej oferty:
XM-L T6
W opisie stoi:CREE Single-Die XM-L LED T6 White Mounted with 20mm Round Base Min. Luminous Flux 700 mA 280Lm (DC: 3.35V Current: 3000mA Luminous flux: 900Lm,Maximum)
więc wygląda na to że jest to XM-L'ka ze starem. Coś podejrzanie tanio.
XM-L T6
W opisie stoi:CREE Single-Die XM-L LED T6 White Mounted with 20mm Round Base Min. Luminous Flux 700 mA 280Lm (DC: 3.35V Current: 3000mA Luminous flux: 900Lm,Maximum)
więc wygląda na to że jest to XM-L'ka ze starem. Coś podejrzanie tanio.
Za 13 dolców można kupić latarkę z XM-L na starze... więc 5 $ za diodę to powiedzmy w miarę realna cena, zauważ że musisz wziąć 10sztuk, czyli całkiem prawdopodobna oferta.
krzycho123> Zdania zaczynamy z dużej litery.
krzycho123> Zdania zaczynamy z dużej litery.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 sie 2012, 22:14 przez Polek, łącznie zmieniany 2 razy.
Oznacza, że oni odebrali zamówienie. Skoro mija miesiąc to odezwij się do nich: https://cs.dx.com/ticket/index
Pozdr.
Pikom
Pikom
Witam, to mój pierwszy post na forum, ale czytam Was od pewnego czasu, czego efektem było zamówienie lampki Magicshine. Wiem, że to loteria, ale ponieważ sam byłem zaniepokojony opisywanym czasem realizacji w DX, napiszę jak było u mnie:
Zamówienie 28.08 (lampka + przejściówka), wysyłka po 6 dniach, dzisiaj odebrałem, wszystko odbyło się bezproblemowo.
Łącznie 2 tygodnie.
Zamówienie 28.08 (lampka + przejściówka), wysyłka po 6 dniach, dzisiaj odebrałem, wszystko odbyło się bezproblemowo.
Łącznie 2 tygodnie.
Witajcie chłopaki
czy ktoś mi moze powiedzieć co porobiło się na DX?
Nie mozna zapłacic juz normalnie jak kiedys poprzez konto paypala, tylko cały czas prosi o podanie numeru karty kredytowej do obciążenia, klikam na Paypal payment ale po zalogowaniu do paypala wyskakuje okno zeby dopisać kartę kredytową, kiedys tak nie było, i płatnosc była sciagana z osobistego konta paypal
czy ktoś moze podpowiedziec jak teraz dokonac platnosci? bez dodawania karty? której zreszta i tak nie mam a jak bym miał to i tak bym nie podał...
co zrobic?
Nie mozna zapłacic juz normalnie jak kiedys poprzez konto paypala, tylko cały czas prosi o podanie numeru karty kredytowej do obciążenia, klikam na Paypal payment ale po zalogowaniu do paypala wyskakuje okno zeby dopisać kartę kredytową, kiedys tak nie było, i płatnosc była sciagana z osobistego konta paypal
czy ktoś moze podpowiedziec jak teraz dokonac platnosci? bez dodawania karty? której zreszta i tak nie mam a jak bym miał to i tak bym nie podał...
co zrobic?
A czy przypadkiem kwota zamówienia nie przekracza ilości środków na koncie paypal?kafi pisze:Witajcie chłopaki
co zrobic?
I moje zakupy na DX
Witam.
Panowie - już jestem po pierwszym podejściu do Deal eXtreme. Zamówiłem 3 sztuki AK-47 na próbę. Bardzo mnie zdziwił fakt dostawy za darmo, tym bardziej że całe moje zamówienie opiewało na nieogarnięte 9~dolarów . Jak to możliwe że przysyłają z Chin bez kosztów? Przesyłka dotarła po jakiś 14dniach - akurat nie spieszyło mi się, sporo pracy więc szybko zleciało. Przesyłka dotarła w bezpiecznej kopercie, wszystko całkiem tak jak być powinno. Już mam koszyk zapełniony nowymi zakupm . Płaciłem KK.
Pozdrawiam
Panowie - już jestem po pierwszym podejściu do Deal eXtreme. Zamówiłem 3 sztuki AK-47 na próbę. Bardzo mnie zdziwił fakt dostawy za darmo, tym bardziej że całe moje zamówienie opiewało na nieogarnięte 9~dolarów . Jak to możliwe że przysyłają z Chin bez kosztów? Przesyłka dotarła po jakiś 14dniach - akurat nie spieszyło mi się, sporo pracy więc szybko zleciało. Przesyłka dotarła w bezpiecznej kopercie, wszystko całkiem tak jak być powinno. Już mam koszyk zapełniony nowymi zakupm . Płaciłem KK.
Pozdrawiam