Panasonic CGR18650D z Allegro
greg
tak tez ustawię choć dam 2,7V jako koniec przy 2A co powinno dać dodatkowe 50-100mAh.Czyli rezultaty znamy...
A masz taką samą ładowarkę?
A jak parametrami wyglądają te szare-z ciekawości pytam.
Panasoniki made in Japan po kilku latach leżakowania lepsze niż nówki najlepsze sztandarowe Chińskie Trustfire 2400 .W zasadzie nic nowego nie odkrylem,ale to tak dla pasjonatów chińszczyzny i super (na papierze) binów diod latarek z ChRL
tak tez ustawię choć dam 2,7V jako koniec przy 2A co powinno dać dodatkowe 50-100mAh.Czyli rezultaty znamy...
A masz taką samą ładowarkę?
A jak parametrami wyglądają te szare-z ciekawości pytam.
Panasoniki made in Japan po kilku latach leżakowania lepsze niż nówki najlepsze sztandarowe Chińskie Trustfire 2400 .W zasadzie nic nowego nie odkrylem,ale to tak dla pasjonatów chińszczyzny i super (na papierze) binów diod latarek z ChRL
Szarych nie testowałem, gdyż otrzymałem od sprzedawcy ogniwa w kolorze morskim. Ładowarka to klon B6, podobnie jak "Turnigy", w moim przypadku "Mystery".
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Witam.
A czy TE ogniwa są godne uwagi?
Bardzo mam na nie chęć, łatwo było by pakiet zrobić ale nie chcę się naciąć.
To zależy, jak bardzo są zużyte.
"Nowe" ale z rozbiórki. Oczywiście zapewne nieużywane nigdy
"Nowe" ale z rozbiórki. Oczywiście zapewne nieużywane nigdy
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Wyglądają na 6 letnie Panasoniki o nominalnej pojemności 2050-2150mAh.pier pisze:Witam.
Mam różowego UltraFire 2600mAh od 1,5 roku, czy opłaca mi się kupić np coś takiego ? http://allegro.pl/akumulator-li-ion-3-7 ... 98846.html
Do Solarforce L2 na XM-L
Do Solarforce L2 na XM-L
Za 14 zł. kupiłem od kolegi z forum ogniwa z odzysku, ale ze sprawdzoną pojemnością, a te z Alledrogo to loteria, więc nie opłaca się ich kupować za tyle.
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Mam tego kilkanaście sztuk, dla kolegów z forum wyślę bez kasy, do tematu zapłaty możemy wrócić po testach. http://allegro.pl/samsung-icr18650-30a- ... 86973.htmlLuigi pisze:Za 14 zł. kupiłem od kolegi z forum ogniwa z odzysku, ale ze sprawdzoną pojemnością, a te z Alledrogo to loteria, więc nie opłaca się ich kupować za tyle.