Witam,
Przymierzam się do zakupu oświetlenia do roweru, problem w tym, że kompletnie się na tym nie znam. Nie jeździłem jeszcze z oświetleniem,dlatego, że rower mam sprawny od 2 tygodni , ale najwyższy czas zakupić lampeczki.
Chciałbym, abyście mi doradzili w zakupie . W miarę niedrogo, ale żeby mnie kierowcy widzieli hehe:)
Decathlon ? Go Sport ? Allegro ?
Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/oswietlenie-rowerowe- ... 19711.html
Szczególnie ta tylnia lampa mi się podoba ze względu na tryb świecenia.
Szmelc ?
Oświetlenie do roweru
Witaj,
poczytaj trochę forum. Było dużo podobnych tematów. Na pewno coś znajdziesz dla siebie.
Z doświadczenia wszelakie zoomy sobie podaruj.
To co pokazałeś z allegro to nic ciekawego ale jeśli Twoim priorytetem jest tylko to żeby Cie kierowcy widzieli to coś tam da.
Lepsze to niż nic ale szału nie ma.
Przemyśl ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy a później sie porozglądaj.
Na tył to walle lub smart super flash to są jedne z najlepszych jak nie najlepsze tylne lampki.
Cena ok 50zł . Masz gwarancję że kierowcy będą Cie wymijali z odpowiednią odległością.
Lampek/latarek na przód jest ogromny wybór. Wszystko kręci się w około ceny i potrzeby.
poczytaj trochę forum. Było dużo podobnych tematów. Na pewno coś znajdziesz dla siebie.
Z doświadczenia wszelakie zoomy sobie podaruj.
To co pokazałeś z allegro to nic ciekawego ale jeśli Twoim priorytetem jest tylko to żeby Cie kierowcy widzieli to coś tam da.
Lepsze to niż nic ale szału nie ma.
Przemyśl ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy a później sie porozglądaj.
Na tył to walle lub smart super flash to są jedne z najlepszych jak nie najlepsze tylne lampki.
Cena ok 50zł . Masz gwarancję że kierowcy będą Cie wymijali z odpowiednią odległością.
Lampek/latarek na przód jest ogromny wybór. Wszystko kręci się w około ceny i potrzeby.
Jeździsz po mieście, w terenie, a może po lesie? Chcesz coś widziec, czy chcesz tylko byc widziany?
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)