Podziel się swoją radością
Ja wróciłem właśnie z Ursynaliów. Mimo zawalenia sprawy pola namiotowego przez Toi Camp który wpadł na świetny pomysł zrobienia pola na betonowych płytach przykrytych 5cm ziemii, oraz deszczowej i wietrznej aury, jestem mega zadowolony z tego wyjazdu. W ciągu 3 dni udało się zaliczyć koło 12 koncertów i to kapel światowej sławy. Do mojej listy "seen live" doszły m.in. Slayer, Limp Bizkit, Mastodon, Nightwish, In Flames, Goira... Potężne wrażenie zrobił na mnie również polski My Riot.
Nagłośnienie to już była czysta poezja. Jako purysta jestem w pewien sposób postrzelony na punkcie brzmienia a tutaj po ustawieniu się przed wieżą nagłośnieniowców dźwięk był po prostu perfekcyjny.
Nagłośnienie to już była czysta poezja. Jako purysta jestem w pewien sposób postrzelony na punkcie brzmienia a tutaj po ustawieniu się przed wieżą nagłośnieniowców dźwięk był po prostu perfekcyjny.
Ależ masz farta ale mam i ja. Otóż wczoraj wieczorem pojechałem do kuzyna i znalazłem tam co ? Ano moją latarkę iTP R01 którą zapodziałem jakiś czas temu i już myślałem że przepadła. Teraz sobie przypominam że świeciliśmy i zostawiłem . Już jest u mnie .Niestety w tak zwanym międzyczasie pozbyłem się ładowarki i aku fabrycznych do niej . Świecę teraz z NCR18650A i jestem zadowolony .DNF pisze:Po 6 dniach od zamówienia ze strony, Sky Ray King jest już u mnie
Podłoże do imadła, pady posmarowane kalafonią rozpuszczoną w denaturacie. Płytkę podgrzewałem opalarką. Kiedy cyna się rozpuściła, pęsetą położyłem leda na podłożu i delikatnie docisnąłem i gotowe.
To była dioda opisana w tym watku
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=86185#86185
I działa na nowym podłożu.
To była dioda opisana w tym watku
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=86185#86185
I działa na nowym podłożu.
Przeżyłem kolejny koncert w tym roku, tym razem było to Adrenaline Mob czyli amerykańska supergrupa w składzie: Russell Allen (Symphony X), Mike Portnoy (Dream Theater, Avenged Sevenfold), Mike Orlando (Sonic Stomp) i John Moyer (Disturbed). Zagrali w Krakowie a ze względu na brak miejsc w jakichkolwiek hotelach, hostelach itp trzeba było przeczekać 6,5h na PKP na pociąg powrotny. Okazało się to koszmarnym pomysłem, bo będąc po 12h pracy i meczu Polaków na euro wyszło że przez ostatnie 48h przespałem 3h . Ale oczywiście koncert wynagrodził wszelkie niedogodności. Orlando to moje odkrycie roku, cieszę się że mogłem go zobaczyć na żywo.
A już w lipcu: Gov't Mule we Wrocławiu
A już w lipcu: Gov't Mule we Wrocławiu
Świetny pomysł , a i ewentualną wymienialność dystansów na wszelkie inne towary gwarantuje NBP.megabit pisze:Dystanse do ładowania za 76gr
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_4fe2319689b748442.jpg]Obrazek[/url]
_
Kolonia Formica fusca się rozwija - ostatnio naliczyłem >230 robotnic Przeprowadzka do nowego gniazda zakończona sukcesem
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)