Ależ róbmy jak najwięcej...wydawajmy ile się da...ale na szkoły, przedszkola, baseny, boiska ale dla małolatów a nie dla działaczy piłkarskich...Zbychur pisze:Nie róbmy nic, nie będzie nic. Nie będzie trzeba wydawać pieniędzy.
I obym się mylił, na prawdę, za dwa max trzy lata będziemy tak jak Portugalczycy, szukali kasy na rozbiurkę stadionów....ktoś kiedyś obliczył, że aby stadion w Warszawie się sam utrzymał,musi się odbywać na nim 100 imprez rocznie o 100% obłożeniu...czyli co 3,65 dnia ma t am się odbyć impreza, czyli dwa razy wy tygodniu i to ma być zapchany pod korek...
[ Dodano: 8 Czerwiec 2012, 22:30 ]
Rozwiń to co napisałeś albo do której części mojej wypowiedzi się odniosłeś bo albo za mało albo za dużo czegoś wypiłem, nijak nie mogę dobasować tego do jakiego kolwiek fragmentu moich wypocin...Zbychur pisze:Czyli rząd ma nam wszystkim dawać, a my nie będziemy płacić podatków. Podam Ci taki przykład, dość świerzy, gdzie rząd dawał ludziom kasę unijną, żeby tylko załapać się nas następną kadencję - Grecja. Więcej chyba pisać nie trzeba.
[ Dodano: 8 Czerwiec 2012, 22:31 ]
I jeszcze zaraz nas pogonią z forum...hje hje hje...
[ Dodano: 8 Czerwiec 2012, 22:39 ]
A żeby było choć odrobinę światełkowo....pamiętacie przedostatni odcinek "Czterech pancernych" wciącali tam działo na czwarte piętro po schodach...No to teraz znów o stadionie we wrocławiu...byłem tam przed walką Adamka i tak jak na "Czterech Pancernych" wciągali po schodach na samą górę areny....reflektory....gdyż bo....ktoś zapomniał o windach towarowych...i wszystko trzeba na górę wciągać ręcznie....
I jeszcze jeden "kwiatek" Wrocławskiego stadionu...na samą murawę albo arenę nie może wiechać TIR, których może być kilkanaście w przypadku większej imprezy....co prawdz w bramę się mieści ale zaraz za bramą jest ostro pod górę i się naczepa klinuje....