Toś teraz dowalił...skaktus pisze:Mam wrażenie że kupujecie jakieś odrzuty produkcyjne...
Philips DayLight 4 - problem z ilością światła
Nie kombinuj tylko reklamuj. Puszki nie obejdziesz.
Są tam dwa układy zasilacza podnoszące napięcie i stabilizujące prąd - do tego masz układ wykrywający wzrost napięcia w instalacji pojazdu po odpaleniu silnika załączający diody. Zatem nawet po zastosowaniu innych driverów będzie konieczne odmienne podpięcie zasilania pod +12V po zapłonie, do tego układ gaszący też jest elementem elektroniki więc będzie trzeba jeszcze np. przekaźnik do gaszenia lampek dać.
Jeżeli nie masz gwarancji napisz do mnie na priv mam jakieś zasilacze z chrl które działaja tak jak te od philipsa.
Są tam dwa układy zasilacza podnoszące napięcie i stabilizujące prąd - do tego masz układ wykrywający wzrost napięcia w instalacji pojazdu po odpaleniu silnika załączający diody. Zatem nawet po zastosowaniu innych driverów będzie konieczne odmienne podpięcie zasilania pod +12V po zapłonie, do tego układ gaszący też jest elementem elektroniki więc będzie trzeba jeszcze np. przekaźnik do gaszenia lampek dać.
Jeżeli nie masz gwarancji napisz do mnie na priv mam jakieś zasilacze z chrl które działaja tak jak te od philipsa.
Źle mnie zrozumiałeś - mam wrażenie że ktoś pcha na PL jakieś odrzuty. Dziwne jest że jest tak wiele problemów z tymi lampami. Lampy są sprzedawane od około 2 - 3 lat i od około roku pojawiają się felerne modele.ledmocy pisze:Toś teraz dowalił...skaktus pisze:Mam wrażenie że kupujecie jakieś odrzuty produkcyjne...
O to mi chodziło
Co do puchy - cała jest zalana żywicą, miałem takie coś uszkodzone i usunięcie żywicy jest wręcz niemożliwe.