To jest bardzo dobra koncepcja...wkliw pisze:Panowie a może dla kolegi nadała by się "kostka" plus jakiś ciut większy akupak mocowany do paska?
Dioda do latarki 18v?
Kabel prowadzony do tyłu głowy i po plecach, powinien załatwić sprawę.skaktus pisze:Koncepcja dobra, pod warunkiem że zainteresowany tak sobie rozplanuje ułożenie kabla, że w trakcie wędrówek nie będzie nim zahaczał o krzaki itp.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
A jaka kostka? Możecie coś więcej rozjaśnić?:) Bo jedynie co mi przychodzi na myśl to kostka rubika która swoja drogą lubię się bawić, ale ona raczej drogi nie oświetla
Ostatnio zmieniony niedziela 20 maja 2012, 21:22 przez Ebola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi o to dzieło midiego
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Gdybym nie miał warsztatu i chodził po górach/jaskiniach/bunkrach itp to na 100% składałbym już zamówienie u midiego. Polecam takie rozwiązanie bo daje swobodę rozglądania się dookoła i do tego uwalnia rękę która czasem może okazać się bardzo potrzebna. A ilość światła powinna Cię bardzo zaskoczyć.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
No kostka świeci zacnie, nawet nie wiedziałem że coś tak małego może dawać tyle światła, na pewno rozważę tą opcje. Co prawda faktycznie kabel może być trochę uciążliwy, ale myślę że da się jakoś go tak zmyślnie puścić aby zbytnio nie przeszkadzał. Czyli mam rozumieć że nie ma sensu bawić się w żadne szperacze nawet te ledowe? Czytając forum naszło mnie na jakiegoś hida Ale to chyba bardziej dla szpanu, bo cena i czas pracy troche odstraszają. Lecz to już temat na zupełnie inna bajkę.
Edit Pyra: Poprawiłem błędy, proszę o większą staranność pisowni
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc
Ale ja nigdzie nie napisałem że ma być do 100zł, tylko że najlepiej w przedziale 100-200złskaktus pisze: Lampka na głowę to bardzo dobra opcja, choć z kosztami może być różnie, nie mniej jednak 100 zł może okazać się kwotą dość małą.
Edit Pyra: Poprawiłem błędy, proszę o większą staranność pisowni
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc
Ostatnio zmieniony niedziela 20 maja 2012, 21:25 przez Ebola, łącznie zmieniany 1 raz.