padła przetwornica hid...dziwne
-
padła przetwornica hid...dziwne
witam wszystkich jestem Mariusz z łodzi
dzisiaj wystąpił mi taki problem z xenonkami hid...
odłączyłem jeden z przewodów od przetwornicy na wyłączonym zapłonie , póżniej odpaliłem auto (z tym odpiętym przewodem) , podłączyłem przewód i okazało się że przetwrnica umarła, czy to normalne że bez obciązenia mogła się popsuć?
pozdrawiam
dzisiaj wystąpił mi taki problem z xenonkami hid...
odłączyłem jeden z przewodów od przetwornicy na wyłączonym zapłonie , póżniej odpaliłem auto (z tym odpiętym przewodem) , podłączyłem przewód i okazało się że przetwrnica umarła, czy to normalne że bez obciązenia mogła się popsuć?
pozdrawiam
Witaj,
Podejrzewam że to poprostu zbieg okoliczności.
Sprawdź jeszcze:
Przetwornice z innym palnikiem najlepiej na krótko z akumulatora.
Druga lampa świeci?
Może spalił się bezpiecznik lamp w samochodzie?
Sprawdź czy palnik świeci z inną przetwornicą.
Co to za przetwornica?
Z Chińskim sprzętem już tak jest
Pozdrawiam.
Podejrzewam że to poprostu zbieg okoliczności.
Sprawdź jeszcze:
Przetwornice z innym palnikiem najlepiej na krótko z akumulatora.
Druga lampa świeci?
Może spalił się bezpiecznik lamp w samochodzie?
Sprawdź czy palnik świeci z inną przetwornicą.
Co to za przetwornica?
Z Chińskim sprzętem już tak jest
Pozdrawiam.
Główny spammer tego Forum
-
Trochę z innej beczki - ludziska, używajcie poprawnie nazw - Xenon i Hid to to samo...
A że przetwornica siadał to norma w tego typu urządzeniach - jedno działa latami a inno pada bez najmniejszego powodu.
W jakim aucie używasz przetwornic, gdzie je zamontowałeś, jak długo na tym jeździłeś, jakie palniki (barwa) ?
A że przetwornica siadał to norma w tego typu urządzeniach - jedno działa latami a inno pada bez najmniejszego powodu.
W jakim aucie używasz przetwornic, gdzie je zamontowałeś, jak długo na tym jeździłeś, jakie palniki (barwa) ?
ILPT
No tak, tylko my tu powinniśmy promować to co powinno być, a tak niedoświadczony user pozbędzie się ręki (dam sobie rękę uciąć ) bo "tak pisało na światełkach"skaktus pisze:Będąc już bardzo dokładnym - masz rację. Jednak biorąc pod uwagę to co ludzie piszą
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.