Dealextreme-zakupy część druga
-
-
-
-
Witam,
mam dalej problem z otrzymaniem lampki i ładowarki od dx. Pisałem do nich, żeby wysłali mi jeszcze raz lub oddali pieniądze. Odpisali, że napiszą do China Post z tym problemem i że niby mam czekać tydz-2tyg na odpowiedź. Stwierdziłem, że nie będę już czekał tyle i chciałem założyć spór w paypalu. Problem w tym, ze należy go utworzyć w ciągu 45dni, a ja zapłaciłem za przedmioty 29 lutego. Czy jest jakiś inny sposób na odzyskanie pieniędzy?
mam dalej problem z otrzymaniem lampki i ładowarki od dx. Pisałem do nich, żeby wysłali mi jeszcze raz lub oddali pieniądze. Odpisali, że napiszą do China Post z tym problemem i że niby mam czekać tydz-2tyg na odpowiedź. Stwierdziłem, że nie będę już czekał tyle i chciałem założyć spór w paypalu. Problem w tym, ze należy go utworzyć w ciągu 45dni, a ja zapłaciłem za przedmioty 29 lutego. Czy jest jakiś inny sposób na odzyskanie pieniędzy?
-
Ja czekam na e driverki AX2002,piszą że już spakowali ale tak już od piątku heh,gdyby tak je szło dostać gdzieś w innej w takiej cenie,czekam już chyb 2tyg heh
Ostatnio zmieniony czwartek 31 maja 2012, 11:26 przez Perszing1800, łącznie zmieniany 1 raz.
-
paczka z DX o której pisałem wcześniej wysłane 16i 18 kwietnia doszły do mnie 30 kwietnia i 1 maja, więc godnie.
a teraz czekam na zamówienia z KAI i ledsupermall, zamówienia wyszły po 2 dniach od zapłacenia a poczta CN i HK wysłały do PL po kolejnych 2 dniach, więc jest nieźle:) spodziewam sie paczek przed 10:)
a teraz czekam na zamówienia z KAI i ledsupermall, zamówienia wyszły po 2 dniach od zapłacenia a poczta CN i HK wysłały do PL po kolejnych 2 dniach, więc jest nieźle:) spodziewam sie paczek przed 10:)
Hmmmm no i zostałem mile zaskoczony w ramach przeprosin dostałem od DX 20USD na zakupy najlepsze że po wybraniu towaru tego samego dnia został wysłany z trackingiem
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9