Podziel się swoją radością
Witam
Gratulacje i powodzenia.
Pozdrawiam
Oj stare dzieje... ale za moich czasów to były Olimpiady Wiedzy Technicznej, tylko potrzebne też były tzw. plecy... No i w końcu jestem ciemnym technikiemTomeqp pisze: Drugi rok z rzędu zostałem finalistą Olimpiady Innowacji Technicznych
Gratulacje i powodzenia.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dzięki! Oczywiście wiele zawdzięczam nauczycielce, która bez przerwy namawiała do brania udziału.
PS: Ale była kawa, herbata i ciastka za darmo, więc nie uważam tego za porażkę.
W Olimpiadzie Wiedzy Technicznej też brałem udział i dostałem się do drugiego etapu w którym poległem razem ze wszystkimi kolegami. (poza jednym). To jest jedna z tych olimpiad, gdzie można mieć dowolną ilość materiałów pomocniczych, a to oznacza że one w niczym nie pomogą.Pyra pisze:...ale za moich czasów to były Olimpiady Wiedzy Technicznej...
PS: Ale była kawa, herbata i ciastka za darmo, więc nie uważam tego za porażkę.
Pozdrawiam
Witam
No to "załatwiłem" sobie rozgrzeszenie za grzechy przyszłe na okres roku
Udało mi się przywrócić organy w naszym kościele do stanu używalności. Spalony jeden rezystor w matrycy, brak przejścia na druciku stykowym klawisza "D" (ułamany wewnątrz mocowania w izolatorze) oraz drugi, uszkodzony w podobny sposób, raz stykał a raz nie.
No to "załatwiłem" sobie rozgrzeszenie za grzechy przyszłe na okres roku
Udało mi się przywrócić organy w naszym kościele do stanu używalności. Spalony jeden rezystor w matrycy, brak przejścia na druciku stykowym klawisza "D" (ułamany wewnątrz mocowania w izolatorze) oraz drugi, uszkodzony w podobny sposób, raz stykał a raz nie.
- Calineczka
- Kontakt:
Najpierw chcę przywitać się ze wszystkimi forumowiczami, jako że to mój pierwszy post - nie zauważyłem działu do przedstawiania się a i w regulaminie sugestia padła, aby przywitać się w pierwszym poście, stąd spiesznie to czynię.
Z racji tego, że temat brzmi "Podziel się swoją radością" to ja dzielę się radością, która została już tutaj ogłoszona przez Admina Pyrę, gdyż to ja grywam w tym kościele na naprawionym "instrumencie". Uważam, że przy awatarze powinien mieć teraz napis: Pomógł: 264 razy . Wyrażam wielką wdzięczność p. Sławkowi.
A dzięki temu, że pobyłem z p. Sławkiem gdy naprawiał organ, to i dowiedziałem się o tym forum - przyda mi się bo zajmuję się też trochę tą tematyką. Na razie będę czytał, ale jak będę miał pytania to i pisał. Cieszę się, że tu trafiłem - mam nadzieję, że wiele się dowiem.
Z racji tego, że temat brzmi "Podziel się swoją radością" to ja dzielę się radością, która została już tutaj ogłoszona przez Admina Pyrę, gdyż to ja grywam w tym kościele na naprawionym "instrumencie". Uważam, że przy awatarze powinien mieć teraz napis: Pomógł: 264 razy . Wyrażam wielką wdzięczność p. Sławkowi.
A dzięki temu, że pobyłem z p. Sławkiem gdy naprawiał organ, to i dowiedziałem się o tym forum - przyda mi się bo zajmuję się też trochę tą tematyką. Na razie będę czytał, ale jak będę miał pytania to i pisał. Cieszę się, że tu trafiłem - mam nadzieję, że wiele się dowiem.
Pozdrawiam czytającego:
Joj
Joj
- Calineczka
- Kontakt:
Witaj
Pozdrawiam
Cieszymy się z Tobą. Czytaj, pytaj, pisz... od tego tu jesteśmy.Joj pisze:Na razie będę czytał, ale jak będę miał pytania to i pisał. Cieszę się, że tu trafiłem - mam nadzieję, że wiele się dowiem.
Pozdrawiam
Ekipa się rozwija. Zaczęły przemieszczać się po pokoju, korzystać z kuwety i niszczyć wszystko dookoła.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU