Podziel się swoim smutkiem
Hej, tak ze 20 lat temu lubiłem popularną " mielonkę " teraz nie idzie jej zjeść, to samo z parówkami.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Tomeqp ostatnio ''popularne'' są syfy Malware podszywające się pod antywirusy lub inne znane programy pod pretekstem wyłudzenia kasy za aktualizację lub licencję jako ratunek bardzo skuteczny jest ten program.Sam ostatno wywalałem Smart Fortress 2012
''Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu - F.Kiepski''
- Calineczka
- Kontakt:
Żona ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk nie bardzo pomaga, a ja dzisiaj walczyłem ze służbą zdrowia....wnioski-Emilka ma zapalenie oskrzeli i rumień zakaźny. Wyszedłem od lekarza ok. 19.30 z dzieckiem o temp. 39stC. Pani doktor już i tak robiła 1,5h nadgodzin, pogadaliśmy sobie i nie ona pierwsza potwierdziła mi po cichu, że "zarządzający" tamtą placówką nie dba o to, by personelu była wystarczająca ilość, o gabinetach nie mówiąc. Ciasny korytarzyk, jedne drzwi dla chorych dorosłych, drugie dla chorych dzieci, reszta obiektu, całkiem nowoczesnego, zamknięta.
To sobie ponarzekałem....ale wyczekiwanie na zatłoczonym korytarzu pełnym chorych ludzi w różnym wieku z rozpalonym dzieckiem potrafi zagotować krew w żyłach....
To sobie ponarzekałem....ale wyczekiwanie na zatłoczonym korytarzu pełnym chorych ludzi w różnym wieku z rozpalonym dzieckiem potrafi zagotować krew w żyłach....
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Dziękuje.
Nie jest tak źle. Odczulałem sie 4 lata.
Warto w takiej sytuacji zrobić testy alergiczne.
Wystarczy wejść w okres pylenia danego alergenu (najczęściej drzewa i trawy) z niewielką infekcją, aby człowieka "pogieło". Antybiotyki wtedy słabo działają. Tworzy się tendencja do infekcji oskrzelowych, skórnych i reakcji na błony śluzowe (oczy, nos).
Nie jest tak źle. Odczulałem sie 4 lata.
Warto w takiej sytuacji zrobić testy alergiczne.
Wystarczy wejść w okres pylenia danego alergenu (najczęściej drzewa i trawy) z niewielką infekcją, aby człowieka "pogieło". Antybiotyki wtedy słabo działają. Tworzy się tendencja do infekcji oskrzelowych, skórnych i reakcji na błony śluzowe (oczy, nos).
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
Jeszcze lepiej mój kuzyn miał pierwszy zawał w wieku 21 lat. Do dziś nie wiadomo przez palantów co było powodem (koronografia zrobiona za późno) - prawdopodobnie powikłania pogrypowe.
Ciekawie to wyglądało za drugim razem.
(trochę prze kolorowane, ale mniej więcej tak)
-dzień dobry ja właśnie mam zawał,
-jo pindolisz pan,
-poważnie to mój drugi,
-to panu rozpuścimy i idź pan umżyj.
Wystarczyły 2 telefony i od razu znalazło się miejsce na zaspie(akcja toczyła się w tczewie) i koronografia praktycznie od ręki.
Ciekawie to wyglądało za drugim razem.
(trochę prze kolorowane, ale mniej więcej tak)
-dzień dobry ja właśnie mam zawał,
-jo pindolisz pan,
-poważnie to mój drugi,
-to panu rozpuścimy i idź pan umżyj.
Wystarczyły 2 telefony i od razu znalazło się miejsce na zaspie(akcja toczyła się w tczewie) i koronografia praktycznie od ręki.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU