Podziel się swoją radością
- Calineczka
- Kontakt:
Jutro napiszę niestety akusy i ładowarka zostały w drugim domu;) na pewno będzie wymiatać
[ Dodano: 13 Kwiecień 2012, 23:07 ]
Xtar wymiata naprawdę daje masę światła w trybie high, zlikwidowałem migacze gdyby jeszcze gwinty lepiej chodziły to by był sam miód
jeszcze jedno na ogniwach ognistych pierwszy raz spotkałem się z hologramem firmowym
[ Dodano: 13 Kwiecień 2012, 23:07 ]
Xtar wymiata naprawdę daje masę światła w trybie high, zlikwidowałem migacze gdyby jeszcze gwinty lepiej chodziły to by był sam miód
jeszcze jedno na ogniwach ognistych pierwszy raz spotkałem się z hologramem firmowym
Dzięki śliczne i że tak powiem, zacytuję klassykę
"
- Strasznie Państwa przepraszam, ale przed chwileczką dostałem wiadomość, ze szpitala żona urodziła syna, chłopak, więc chciałem żonie - kwiaty, a maleństwu na przywitanie tego świata jakiś bilet na dobrą wróżbę... Pozwolą Państwo?
- Proszę bardzo.
- Kochana... ten do Londynu 11:05. Kwiaty dla Pani...
"
"
- Strasznie Państwa przepraszam, ale przed chwileczką dostałem wiadomość, ze szpitala żona urodziła syna, chłopak, więc chciałem żonie - kwiaty, a maleństwu na przywitanie tego świata jakiś bilet na dobrą wróżbę... Pozwolą Państwo?
- Proszę bardzo.
- Kochana... ten do Londynu 11:05. Kwiaty dla Pani...
"
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
- Calineczka
- Kontakt:
Od jutra jestem pracownikiem firmy Melex A&D Tyszkiewicz Sp. J.
Stanowisko - konstruktor.
No i jednocześnie się ciesze i waham czy aby nie za szybko podjąłem decyzję.
Stanowisko - konstruktor.
No i jednocześnie się ciesze i waham czy aby nie za szybko podjąłem decyzję.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO