produkcja ładowarek do ogniw li-on na MCP73833
produkcja ładowarek do ogniw li-on na MCP73833
witam ma mozliwość zrobienia takich ładowarek na MCP73833.ładowarka mieści sie w rękojeści latarki wymiary 1x1.5 cm. a moje pytanie jest takie jaka cena forumowiczów była by zadowalająca oczywiście w granicach rozsądku
Robson
zgadza się to foto jest z neta ja się pytam czy coś można poprawić i jak cena dla forumowiczów była by zadowalająca
a tu reszta foto
czasami prosta podpowiedz jest bezcenna a w forum siła
a tu reszta foto
czasami prosta podpowiedz jest bezcenna a w forum siła
Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 kwie 2012, 23:29 przez robson82, łącznie zmieniany 2 razy.
Robson
myślałem o tanim ,, tuningu'' latarek czyli tani zestaw do modyfikacji a że Polak ma smykałkę do wszystkiego to se lampkę z biedronki nawet przerobi taka to i moja myśl przewodnia. ja sam posiadam mnóstwo ogniw bd. stanie to coś z tym zrobić można a latarkę każdy posiada.A jak chodzi o szczelność to kwestia latarki i możliwości kombinacji
np. obudowa masa i pin z śrubki na końcu obudowy coś na zasadzie wtyczki od zapalniczki samochodowej a ładowarka gniazdo
np. obudowa masa i pin z śrubki na końcu obudowy coś na zasadzie wtyczki od zapalniczki samochodowej a ładowarka gniazdo
Robson
Witam
Obawiam się, że nie uzyskasz satysfakcjonującej odpowiedzi na tak postawione pytanie. Każdy chciałby kupić za jak najniższą cenę, obawiam się że 1 zł...
Co do samej konstrukcji, to zaproponowane rozwiązanie z wtyczką lub gniazdem zasilania wydaje się lepszym rozwiązaniem, niż wkładanie całego układu do latarki, bo w końcu i tak potrzebne będzie źródło zasilania.
Pozdrawiam
Obawiam się, że nie uzyskasz satysfakcjonującej odpowiedzi na tak postawione pytanie. Każdy chciałby kupić za jak najniższą cenę, obawiam się że 1 zł...
Co do samej konstrukcji, to zaproponowane rozwiązanie z wtyczką lub gniazdem zasilania wydaje się lepszym rozwiązaniem, niż wkładanie całego układu do latarki, bo w końcu i tak potrzebne będzie źródło zasilania.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Wszystko zależy od ceny ale gdyby była w miarę przystępna to pisałbym się na kilka próbnych sztuk
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO