Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
oskar

Post autor: oskar »

Arku, również nasze najszczersze kondolencje, coś wiem o tym jak ginie ci ktoś bardzo bliski, straszne.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Miodosław

Post autor: Miodosław »

Arku, najszczersze kondolencje!
Dubito ergo sum!
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Wykonana dziś "diagnostyka" ulubionego auta, wykazała zaniżony stopień sprężania na 2-ch cylindrach, najprawdopodobniej wypalone zawory lub gniazda (jeździł na gazie). Tak więc W201 po 6 latach wiernej służby idzie na części lub kasację :-(
Jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, więc naprawa jest nieopłacalna...

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...Kochani, dziękuję za wyrazy wsparcia i słowa otuchy. Wiem, że w takiej sytuacji trudno jakiekolwiek znaleźć...odbiera mowę. Czas zagoi rany, mam nadzieję....

Gdyby ktoś z Was chciał przekonać kogoś bliskiego o tym, że nie powinien wsiadać na motocykl to służę swoim "doświadczeniem"... mogę opowiedzieć jak reaguje Matka na wieść o śmierci Syna.
Liro

Post autor: Liro »

Szczerze współczuję...
gorącego lata...
2010...
przystąpiłem do tego Forum...
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Wczoraj wróciłem po męczącym tygodniu do domu, a komputer poinformował mnie komunikatem (po arabsku chyba :razz: ), że pracować nie zamierza i mam zapłacić 500$. Siedziałem nad tym z kumplem do 2:00 w nocy, a i tak skończyło się na formacie i stawianiu systemu od nowa. Na szczęście z dokumentów niewiele straciłem. Teraz najbliższy miesiąc będę instalował wszystko co potrzebne... Ale są i pozytywne strony tego zajścia. Zmotywowałem się do dodania nieprzydzielonych 60GB do partycji (cóż za marnotrawstwo :razz: ) i mam porządek na kompie. Swoją drogą, miał już ktoś kompa zarażonego czymś takim? Musiało wleźć wcześniej, bo gdy zaatakowało zupełnie nic nie robiłem.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

pierwszy raz słyszę, a to Ci paskuda :-)
Polecam zrobienie obrazu zaraz po postawieniu nowego systemu a ważne dokumenty trzymać w chmurze, np. dokumenty google lub box.com (niedawno dawali 50GB free przy rejestracji z androida)
Awatar użytkownika
SISmaster

Post autor: SISmaster »

Tomeqp nie było to coś w stylu SMART ''XXX'' 2012 ?
''Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu - F.Kiepski''
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

SISmaster pisze:Tomeqp nie było to coś w stylu SMART ''XXX'' 2012 ?
Hmm, a mógłbyś to jakoś rozwinąć? Bo szczerze mówiąc to niezbyt się na tym znam. Co do samego wirusa, to zlokalizowałem na 99% skąd przylazł. Z pewnego polskojęzycznego, trzyliterowego portalu mającego niebieskie logo. :wink: Bezpośrednio ze strony, bo nie pobierałem żadnych plików z zamieszczonych tam linków. Dzisiaj już antywirus blokuje nawet stronę główną. Radzę uważać.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Miesiąc temu miałem to samo, z tego samego portalu (% % Board) Trojany i wirusy przełażą ze stron głównych. Mój antywirus zareagował po czasie.
Mam nowy system ale trochę programów przepadło. :-(
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Vigo

Post autor: Vigo »

W sumie drobiazg i duperelka, a nie smutek, ale oskalpowałem dziś niechcący z soczewki diodę XR-E w mojej Sky Line I. :neutral:

_
DNF

Post autor: DNF »

Jeśli świeci to bym się cieszył, bo polepszy się skupienie i barwa :)
Vigo

Post autor: Vigo »

Odpadła sama soczewka z częścią silikonu, emiter pozostał na miejscu i świeci nadal.
Barwa światła raczej nie uległa zmianie, ale skupienie jest silniejsze, spot z trzech metrów ma jakieś 3cm średnicy, za to w spilu pojawiły się różne "ciekawe" krążki. :neutral:

_
DNF

Post autor: DNF »

Krążki to norma. Taki urok XR-E :) choć w zależności od reflektora są mniej lub bardziej widoczne.
krzysiek33

Post autor: krzysiek33 »

przestały mi smakować konserwy.
Octavia 1.9 tdi 90KM. Przebieg- pół miliona kilometrów i żadnych objawów starości.
Zablokowany