...moje małe śliczności...

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

...moje małe śliczności...

Post autor: Calineczka »

....oto moje małe śliczności :mrgreen:
Jedno, to ciut większe, zrobiłem z Żonką jakieś 9+7 m-cy temu, to mniejsze zrobił Maestro Midi.
Jak ją dzisiaj zobaczyłem to mi się oczy zaświeciły, łapki zatrzęsły....legenda we własnych dłoniach. Mistyczne.... :mrgreen:
Midi, BARDZO CI DZIĘKUJĘ :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A oto i one....moje Światełka...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

...idę się dalej cieszyć nowym światełkiem... :mrgreen:

p.s. tak tak, to nie fotomontaż, dzisiaj mała Kicia odkryła, że garnek to świetna zabawka i w połączeniu z przykrywką generuje rewelacyjne dźwięki....całe 40min tak generuje :mrgreen: No chyba, że dostanie latareczkę... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

:mrgreen: No a ja wiedziałem już wcześniej że ją dostaniesz ale miałem się nie wygadać :mrgreen:

PS. Młoda miłośniczka latarek rośnie jak na drożdzach :wink:
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Nie wygadałeś :mrgreen:
Ano rośnie, z oczu Jej spuścić nie mogę bo pełzać się nauczyła, już raz po krótkiej mojej nieobecności w pokoju znalazłem Ją leżąca w piachu, obok przewrócona doniczka z krotonem...sporym krotonem, a kicia...dłubała sobie małymi łapkami w piaseczku....zrobiła sobie piaskownicę... :mrgreen:
Później poszukam fotek, teraz musze mieć ją na oku...a foty w drugim kompie są...

p.s. wlasnie fotki kolejne zrobilem...nie wiem kiedy dostane swoja latareczke z powrotem....li jeszcze mi aparat probuje zabrac.... :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Fajnie ze Ci sie podoba :wink: , pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Rewelacyjne testy wytrzymałościowo ,zmeczeniowe. Dzieci potrafia popsuć wszystko. Widzialem nawet test na jakimś programie latarki pancernej. W sumie poddała sie tylko dwa razy. Za pierwszym razem dzieciarnia w czasie zabawy wydłubała bateryjki i przełącznik za drugim razem walec drogowy znaleśnikował ja na drobne.

Jak coś polecam swojego rozrabiake. Komu przetestować światełko? :mrgreen:

Nie mogę sie doczekać zobaczenia Hani w akcji. Rozsypiemy jej wszystkie nasze zabawki i niech sobie wybiera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Wierzę, hehe :mrgreen:
Dla mnie fenomenalne jest to, że dziecko ma inną skalę postrzegania, widzi rzeczy dla nas pomijalnie małe. Zainteresuje się włoskiem na podłodze, ziarenkiem piasku....ostatnio Hania znalazła na ścianie jakieś małe obicie i rozdłubała je paluszkiem z pazurkiem..Musimy uważac co bierze w łapki bo większość z tych rzeczy ląduje w buzi...Ciekawe, że dzieciaki właśnie "tędy" poznają świat :mrgreen:
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

:D odkurzania nigdy za mało. Poczekaj aż bedzie dojadać wczorajsze okruszki z bułki które zostały na wykładzinie :mrgreen: i inne ciekawe znaleziska.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

prawda, prawda :mrgreen:
A oto zdjęcia z wycieczki :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
co za radośc, no nie, haha :mrgreen:
Az mam wyrzuty sumienia, ż epo tej akcji AP-ka z fotek...i całą resztę pochowałem... :wink:
ODPOWIEDZ