Nie strzelać do pianisty

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
megabit

Nie strzelać do pianisty

Post autor: megabit »

Dziś trochę nietypowo, chciałem polecić Wam zespół założony przez moich znajomych z którymi w większości chodziłem do jednego LO. Nie mam tu na celu absolutnie robienia reklamy, bo chłopaki grają dla siebie i dla ludzi, a żadnej wymiernej kasy z tego nie mają :wink:. Na koncie wiele nagród:
» I Nagroda Jury oraz Nagroda Publiczności na V Festiwalu Las, Woda & Blues w Radzyniu
» I Nagroda na II Studenckim Festiwalu Bluesowym Bluesroads w Krakowie
» I Nagroda na IV Festiwalu Ścinawski Blues Nad Odrą
» Laureat VIII Galicja Blues Festival
» Wyróżnienie dla Huberta Szczęsnego za najlepszy wokal na XXI Festiwalu Blues nad Bobrem
» Wyróżnienie dla Adama Karmińskiego za najlepszą gitarę na II Wetwater Festival w Moryniu

Tutaj nagranie z jednego z koncertów: http://www.youtube.com/watch?v=5f6Vk6j2v5M

Lubcie, przekazujcie dalej, słuchajcie, bo chłopaki mają talent. Sami wiecie jak trudno przebić się z ambitną muzyką przez wszechobecne bagno serwowane w radiu i TV.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...a wszedłem sobie, słucham....a tu chłopaki polskiego nie znają. :| Dla mnie to przykre trochę, ale muzykę każdy postrzega, odbiera po swojemu. Ważne, żeby się dobrze bawili, Oni jak i ich Słuchacze.
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Jak się dobrze bawią to super , niestety taka muza męczy moje uszy :mrgreen:
elektroda.pl
Awatar użytkownika
megabit

Są i polskie kawałki, ale nie zapominajmy skąd się blues wywodzi :wink:
-----------------

No Panowie i Panie, piękna informacja, mianowicie zespół Nie Strzelać Do Pianisty wygrał finał Hard Rock Rising '12 w Krakowie i będzie reprezentował Polskę w światowym głosowaniu Hard Rock Cafe!
Marek B.

Post autor: Marek B. »

Powodzenia życzę kolegom, dobra muzykę graja. Ogólnie na co dzień nie słucham tego gatunku ale jak coś mi wpadnie w ucho to z przyjemnością słucham, a to już leci drugi raz :) Jak będą kiedyś w trasie to wpadnę na koncert ;]
Awatar użytkownika
cudny

Post autor: cudny »

Jestem w połowie słuchania, ale mogę już powiedzieć, że fajnie grają :) Mi się podoba.
Calineczka ma rację, szkoda, że nie śpiewają po polsku.
Solarforce L2 XM-L 8xAMC
Awatar użytkownika
megabit

Ruszyło ogolnoświatowe głosowanie w ktorym Polskę reprezentuje zespół Nie Strzelać Do Pianisty! Komu się spodobało, niech zagłosuje. To dla chłopaków życiowa szansa :)

Instrukcja jak oddać głos tutaj: https://www.facebook.com/events/146647175463860/
ODPOWIEDZ