Zrobiłem dziś kolejny wypad na targową graciarnie. I trafiła mi się ładowarka od aparatu Olympus 4.2V 200mA
Sprawna. A że potrzebowałem ładowarkę do 14500 to jestem niezmiernie szczęśliwy. Trochę się podetnie doda koszyk na AA i ładowarka jak malina.
Kosztowała całe 4zł.
Pomimo że ładowarka też jest MADE IN CHINA to od DX-o podobnych ładowarek dzieli ją przepaść.
Witam
Nooo Panowie, po skorzystaniu z rady krzycho123 odzyskałem 48 762 pliki z padniętego dysku w laptopie. Roboty co niemiara z odszukaniem poprawnych wersji, ale już mam porządek i..... zmianę koncepcji przechowywania danych....
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Udało mi się przywrócić mój multimetr (UNI-T UT70A) do sprawności. Przy wymianie bezpiecznika wykręciłem kilka śrubek za dużo i wypadł wyświetlacz. Sporo wody w Wiśle upłynęło zanim udało mi się go poprawnie zamontować. Cały czas źle wyświetlał jednostki bo coś nie stykało.
dr.w pisze:Jak mawiają moi koledzy
Prawdziwi twardziele backupów nie robią
U mnie na studiach się mówi, że ludzie się dzielą na tych którzy robią backupy i tych którzy będą je robić
Ja mam od ok. 2 lat dysk wymienny 320gb z kabelkiem usb i dobrze się sprawdza, ale już mi się kończy miejsce i zbieram się do zakupu drugiego, 500 lub 1000