Stroboskop LED-problem.
- Calineczka
- Kontakt:
DAr.El, na drugi raz będziemy bić latarką po łapkach.
Nie umieszczajcie proszę, nawet w dobrej wierze, konstrukcji nie sprawdzonych, niepewnych, zwłąszcza młodym i niedoświadczonym elektronikom.Chyba nic tak nie zniechęca do zabawy jak złe schematy, sam przez to przechodziłem.....Zmontować sprawdzony schemacik na początku jest problemem, co dopiero niesprawdzony i niepewny.
Amen
Nie umieszczajcie proszę, nawet w dobrej wierze, konstrukcji nie sprawdzonych, niepewnych, zwłąszcza młodym i niedoświadczonym elektronikom.Chyba nic tak nie zniechęca do zabawy jak złe schematy, sam przez to przechodziłem.....Zmontować sprawdzony schemacik na początku jest problemem, co dopiero niesprawdzony i niepewny.
Amen
- Calineczka
- Kontakt:
DAr.El, chcę schematy, jak najbardziej, ale jeśli ma to być na zasadzie że wymyślisz go, podrzucisz koledze na forum a to ON będzie weryfikował jego sprawność-to coś tu jest nie OK, zwłaszcza, że kolega jako początkujący potrzebuje merytorycznie poprawnych odpowiedzi, propozycji.Chyba sam przyznasz że wolał byś, żeby na Tobie nie eksperymentowano, np. w przychodni lekarskiej? Skala problemu inna, ale...
W przypadku, gdy umieszczasz coś niepewnego, wypadało by umieścić informację o tym-znalazłem czy sam zaprojektowałem schemat ale nie testowałem i robisz na własną odpowiedzialność
W przypadku, gdy umieszczasz coś niepewnego, wypadało by umieścić informację o tym-znalazłem czy sam zaprojektowałem schemat ale nie testowałem i robisz na własną odpowiedzialność