Dostałem 2 listy z Poznaniagreg pisze:jakubek1994, dostaniesz list polecony (albo 3) z WER Zabrze. Tam wszystko jest napisane, co i jak. Bez paniki, zapłacisz VAT i po sprawie, skoro wartość jest niska.
Dealextreme-zakupy część druga
-
Pozostaje wykonać zawarte tam instrukcje. Czyli wysłać mailem potwierdzenie transakcji Paypal oraz zrzut ekranu ze sklepu internetowego, bądź link do produktu, bądź fakturę proforma itp.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
-
Mam pytanie czy otrzymujecie odpowiedzi od DX? Od początku lutego czekam na kase za 2 anulowane zamówienia i olewka. Pisałem do nich. Próbowałem na czacie ale on ciągle nieczynny. Założyłem spór na paypalu ale może jest jakiej inne rozwiązanie. Proszę o jakieś rady. Kiedyś kasa wracała w kilka dni.
... i wszystko jasne
Moje roszczenia były rozwiązywane dosyć szybko - w przeciągu tygodnia, max 10 dni. Wszystko przez formularze.
Co do nowej strony DX.com - jest beznadziejna. Zrobiłem zamówienie i mam info o braku CZEGOŚ. I niczego więcej dowiedzieć się nie da, nawet na czacie - napisano mi, że oni też nie mogą sprawdzić, czego akurat mi nie wyślą i będzie wiadomo dopiero za 2tyg...
Co do nowej strony DX.com - jest beznadziejna. Zrobiłem zamówienie i mam info o braku CZEGOŚ. I niczego więcej dowiedzieć się nie da, nawet na czacie - napisano mi, że oni też nie mogą sprawdzić, czego akurat mi nie wyślą i będzie wiadomo dopiero za 2tyg...
adekwatnego do zaistniałego problemu http://services.dealextreme.com/
-
Zamawiałem w połowie stycznia kilka gratów na DX czekałem całą masę czasu tydzien temu dostałem paczkę z częścią zamówienia. Status od miesiąca to "Partial Shippment" Co mam teraz zrobić? jest jeszcze na co czekać czy trzeba gdzieś interweniować?
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
-
.......................
Ostatnio zmieniony piątek 02 mar 2012, 17:15 przez przemolinko, łącznie zmieniany 1 raz.
A'propo anulowania zamówień, to tylko raz mi się zdarzyło anulować i następnego dnia już miałem potwierdzenie mailem i drugiego maila od PayPal że kasa wpłynęła.
A odnośnie "partial shipment" to nie możesz sobie przypadkiem podejrzeć co wysłali a czego nie? Czasem mi się zdarzało że na 3 tury wysyłali, dlatego już zawsze po mailu że wysłano patrzę na swoje konto na DX (w order->Invoice) i sprawdzam co wysłane a co nie.
Jeżeli jest 'pending' to można anulować, a jak się zmieni status na 'packing' to raczej już nie.
"pending" przez dłuższy czas oznacza że czekają na towar, jak się komuś nie śpieszy to można czekać - prędzej czy później wyślą. Ale anulować też można.
A odnośnie "partial shipment" to nie możesz sobie przypadkiem podejrzeć co wysłali a czego nie? Czasem mi się zdarzało że na 3 tury wysyłali, dlatego już zawsze po mailu że wysłano patrzę na swoje konto na DX (w order->Invoice) i sprawdzam co wysłane a co nie.
Jeżeli jest 'pending' to można anulować, a jak się zmieni status na 'packing' to raczej już nie.
"pending" przez dłuższy czas oznacza że czekają na towar, jak się komuś nie śpieszy to można czekać - prędzej czy później wyślą. Ale anulować też można.
-