Coś w tym jest. U mnie bez przerwy coś nie działa, a najczęściej padają akumulatory przechowywane i ładowane we wręcz idealnych warunkach.Fluxor pisze:Bo jak się szanuje coś to i tak się zepsuje a ci którzy nie szanują, używają to działa bez problemu.
Podziel się swoim smutkiem
Odradzam zakup tego auta i z tym silnikiem, miałem i wspomnienia pozostały bardzo niemiłefxxx pisze: Nachodzi mnie na paska b5fl 1.8T dla odreagowania stresu po dieslu
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki
Wersję FL dotyczą praktycznie te same problemy co wersje przed FL, niby co nieco zostało poprawione lecz problemy nadal pozostały, u mnie powielił się problem z napinaczami rozrządu, pompą paliwa, pompą oleju, wahaczami, katalizatorem i jeszcze kilkoma pierdołami uprzykrzającymi życie później miałem B6 2.0 TDI 170 konny i kilka problemów znanych ogólnie takich jak pompo-wtryskowacze, napęd pompy oleju, czy oprogramowanie pedału gazu trapiło go, za to teraz mam spokój ponieważ kupiłem Eosa 2.0TDI i od roku mam spokój
Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz
Na tym forum dowiesz się wszystkiego, polecam. http://forum.vw-passat.pl/forum.php
Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz
A na forum W202, poszli odwrotną drogą i mamy kobyły po 40 stron dotyczące np. wszystkich rodzajów skrzyń automatycznych i wszystkich problemów z nimi.... to dopiero zagwozdka.fxxx pisze:Jestem tam od dawna, jednak znaleźć coś tam graniczy z cudem, bo ludzie nie czytają starych tematów tylko jest 500 o jednym i tym samym.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Focalprice dzisiaj mnie naprawdę wk... , zamówienia składałem 17 stycznia do dziś nie znaleźli reflektora który zamawiałem i cały czas jak nakręceni - " restock it in 3-5 business days " .
Postanowiłem zmienić zamówienia na coś za równowartość $ , wybrałem driver który według opisu jest "in stock" a ci znowu że nie ma na magazynie i"restock it in 3-5 business days"
Postanowiłem zmienić zamówienia na coś za równowartość $ , wybrałem driver który według opisu jest "in stock" a ci znowu że nie ma na magazynie i"restock it in 3-5 business days"
elektroda.pl
Generalnie chińczyki ostatnio coś nie ogarniają tematu. Mam wrażenie, że jeszcze leczą kaca po nowym roku.
Ja z kolei czekam na jedną rzecz z DX'a która jest dostępna do 4 dni, a już miesiąc ją wysyłają, chciałem zmienić na coś innego co też jest na stanie, ale ktoś z obsługi DX napisał na ich FORUM, że chwilowo niedostępne.
Ja z kolei czekam na jedną rzecz z DX'a która jest dostępna do 4 dni, a już miesiąc ją wysyłają, chciałem zmienić na coś innego co też jest na stanie, ale ktoś z obsługi DX napisał na ich FORUM, że chwilowo niedostępne.