Daro2 pisze:to jest jakieś chore to był mój pierwszy i zarazem ostatni zakup w tym sklepie
Hehehe a co kupowałeś, no niestety czasem DX ma swoje loty zwłaszcza w tym okresie
Kupiłem czołówkę za 15$ 17 stycznia więc nie wiem czy mieli taki zap,,,,,,,,ol że się nie wyrobili przed tym ich nowym rokiem czy mają swoich klijętów w ...piiii....
Za tydzień wyjeżdżam na zachód na kilka tygodni gdzie bardzo była potrzebna mi ta czołówka a tu ...piiii... będę musiał kupić w sklepie
Im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
Focal zdecydowanie pracuje i wysyła paczki szybko. DX u mnie jak widmo. Zamówiłem latarkę i wyswietla zamówienia tylko w nowym systemie w którym wyskoczyło backorder. Anulowałem. Zamówiłem inną i to samo. Czekam, czekam, w tym czasie na focalu wysłali paczkę a tu nic. Anulowałem i zero reakcji.
chętnie bym anulował ale jak to zrobić skoro napisali że wysłane? przecież nie zawrócą paczki, a wogóle to co to oznacza nowy system stary system? czy są jakieś informację na forum na ten temat? czy to ma jakiś wpływ na wysyłkę?
Im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
Fluxor pisze:W tym nowym systemie jak się anuluje zamówienie to automatycznie powinni zwrócić kasę na paypala?
Jak mawia jeden z moich znajomych:
"W teorii nie ma różnicy miedzy teorią a praktyką, w praktyce jest"
Kasę wrócili po miesiącu i kilku mailach monitujących...
Od kiedy zaczęli się szeroko reklamować, zeszli na psy.....
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Pyra z tą reklamą nie jest tak, że oni pchają banery wszędzie. Te banery są, owszem, ale tylko na komputerach osób które interesują się tą tematyką. Wszystko działa w myśl zasady, że "idealna reklama to taka która trafia tylko do potencjalnego klienta".
Na ten przykład w boksach reklamowych na laptopie mojej dziewczyny zobaczysz tylko i wyłącznie tematykę turystyczną