Witam,
czy orientuje się ktoś z was, czy można już dostać
lampki inspekcyjne Philipsa ? Jakiś czas temu rozglądałam się w sieci za tym gadżetem i nie znalazłam. Nie wiecie, jak sprawa z zakupem przedstawia się obecnie? Penlight miałby być prezentem dla bliskiej osoby, która może nie jest miłośnikiem motoryzacji, za to zapalonym rowerzystą i wędkarzem, na pewno ucieszyłaby się z takiego urodzinowego prezentu. Tylko gdzie to dostać?
Lampy insepkcyjne Philipsa - gdzie można kupić?
No tak.
A jak oceniasz/oceniacie walory takiej lampki - chodzi mi o trwałość baterii - 11 godzin i natężenie światła 250 luksów? Jak to wygląda w zestawieniu ze światełkami, które można dostać w Polsce. Ktoś polecał tutaj większe latarki, tyle że w przypadku takich czynności jak zakładanie haczyka, czy tam innych wykonywanych przez wędkarzy taka większa latarka może być dość nieporęczna.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
A jak oceniasz/oceniacie walory takiej lampki - chodzi mi o trwałość baterii - 11 godzin i natężenie światła 250 luksów? Jak to wygląda w zestawieniu ze światełkami, które można dostać w Polsce. Ktoś polecał tutaj większe latarki, tyle że w przypadku takich czynności jak zakładanie haczyka, czy tam innych wykonywanych przez wędkarzy taka większa latarka może być dość nieporęczna.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.