Lampy insepkcyjne Philipsa - gdzie można kupić?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Luna
Kontakt:

Lampy insepkcyjne Philipsa - gdzie można kupić?

Post autor: Luna »

Witam,
czy orientuje się ktoś z was, czy można już dostać
lampki inspekcyjne Philipsa ? Jakiś czas temu rozglądałam się w sieci za tym gadżetem i nie znalazłam. Nie wiecie, jak sprawa z zakupem przedstawia się obecnie? Penlight miałby być prezentem dla bliskiej osoby, która może nie jest miłośnikiem motoryzacji, za to zapalonym rowerzystą i wędkarzem, na pewno ucieszyłaby się z takiego urodzinowego prezentu. Tylko gdzie to dostać? :neutral:
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

elektroda.pl
Luna
Kontakt:

Dzięki, myślałam że te penlighty weszły już do powszechnego obiegu. Udało mi się je wytropić na amazon.com i amazon.co.uk - cena ok. 70zł. Podobno zakupy tam są bezpieczne, więc skłaniam się ku zakupowi. Jak myślicie, warto? :|
Awatar użytkownika
krzycho_

Post autor: krzycho_ »

Luna jeśli chodzi o UK to spokojnie , kupując z amazona USA musisz liczyć się z cłem i vatem niestety.

Jest jeszcze amazon.de tylko chyba nie wysyłają do PL ale mogę się mylić , w każdym razie Kindle napewno nie.
elektroda.pl
Luna
Kontakt:

No tak.
A jak oceniasz/oceniacie walory takiej lampki - chodzi mi o trwałość baterii - 11 godzin i natężenie światła 250 luksów? Jak to wygląda w zestawieniu ze światełkami, które można dostać w Polsce. Ktoś polecał tutaj większe latarki, tyle że w przypadku takich czynności jak zakładanie haczyka, czy tam innych wykonywanych przez wędkarzy :???: taka większa latarka może być dość nieporęczna.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
ODPOWIEDZ