olowaty pisze:
Ja zamawiałem z DHgate przetwornice G4 i szły 20 dni roboczych. Tez przesyłka lotnicza. Tracking można sobie wsadzić w buty bo po wylocie z chin przesyłka znika z systemu.
No dobrze znika z systemu ale ich systemu a powinna się pojawić w systemie poczty polskiej.
A przesyłki są zamawiane 9 i 10 stycznia.
pier pisze:No dobrze znika z systemu ale ich systemu a powinna się pojawić w systemie poczty polskiej.
A przesyłki są zamawiane 9 i 10 stycznia.
Powinna dokładnie ale nie zawsze się pojawia okres grudzień styczeń jest zawsze bardzo napięty jak nie nasze święta to ich święta. Uwierz że gdyby w polsce był taki natłok zakupów świątecznych to by wszystko u nas padło do maja co najmniej. Sądzę że w ciągu 7dni będziesz miał swoje paczki
Chiński Nowy Rok zaczął się 23 stycznia 2012. Święta trwają około tygodnia - do dwóch i w tym czasie może być problem z komunikacją z Chinami.
Dlatego należy uzbroić się w cierpliwość.
Tak na marginesie, jest to największa na świecie migracja ludzka. "Całe Chiny" się przemieszczają, ponieważ ludzie jadą do domów (i tydzień później wracają).
Plus jest taki, że masz szanse zapunktować poważnie
Będzie dobrze, ja jak złamałem obojczyk to 4 miesiące miałem gips zamiast klatki piersiowej, później 3 miesiące 'kamizelkę usztywniającą' żeby całkiem nie stracić mięśni w ręce.
problem w tym, że NIGDY nie zgasiłem silnika z gorącą turbosprężarką, ani też auto nie dostawało w palnik póki nie było porządnie rozgrzane. Jest dla mnie bardzo pechowe, idzie na sprzedaż. Nachodzi mnie na paska b5fl 1.8T dla odreagowania stresu po dieslu