Do oferty wracają noże Victorinox - popularny pikutek i inne
Oferta stale będzie się zwiększała, w razie pytań lub negocjacji cenowych zapraszam na PW.
Dla użytkowników forum oferujemy 7% upustu na wszystkie noże Victorinox.
Oczywiście to co jest na sklepie wystawione można obejrzeć i odebrać w naszym sklepie
mHunt.pl - Latarki i noże dla wymagających
ul. Biskupa Jarosława 3
48-300 NYSA
tel. 882 689 277
pozdrawiam damian
Noże Victorinox - popularne pikutki i inne
Noże Victorinox - popularne pikutki i inne
Ostatnio zmieniony wtorek 06 mar 2012, 16:21 przez mhunt.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
Na noże MORA będzie 10% upustu
Wintam
A wiec to było tak ... jakis czas temu wpadl mi w oko gdzieś na jakimś forum tekst o "boskim cięciu" nożykiem do pomidorów Victorinox'a. I korzystając z okazyji przy zamawianiu akusów wziałem jeden taki nożyk "do testów" tym bardziej że cana niewygórowana
A dziś dotarła do mnie kolejna paczka od kolegi Damiana ale tym razem 5 sztuk nożyków bo już CAŁA RODZINKA musi mieć taki nożyk
Polecam w całej rozciągłości
A wiec to było tak ... jakis czas temu wpadl mi w oko gdzieś na jakimś forum tekst o "boskim cięciu" nożykiem do pomidorów Victorinox'a. I korzystając z okazyji przy zamawianiu akusów wziałem jeden taki nożyk "do testów" tym bardziej że cana niewygórowana
A dziś dotarła do mnie kolejna paczka od kolegi Damiana ale tym razem 5 sztuk nożyków bo już CAŁA RODZINKA musi mieć taki nożyk
Polecam w całej rozciągłości
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek