Światła do jazdy dziennej Astra H proszę o radę .
witam właśnie dzisiaj zastosowałem taki przekaźnik w fordzie mondeo MK IV 2008 R ,
światełka HP 506 fajnie pasują w zderzak bo są profilowane i wszystko jest super działa jak należy. Koszt przekaźnika to 4zł. Banalne a nie potrzeba żadnych drogich wyłączników świateł czy coś takiego . Szacun za Super pomysł . Wielkie dzięki .
światełka HP 506 fajnie pasują w zderzak bo są profilowane i wszystko jest super działa jak należy. Koszt przekaźnika to 4zł. Banalne a nie potrzeba żadnych drogich wyłączników świateł czy coś takiego . Szacun za Super pomysł . Wielkie dzięki .
pozdrawiam
tak tylko wiele ludzi pisze o tandecie z allegro, które nie spełniają swojego zadania . Czy ten do nich należy?
http://allegro.pl/przekaznik-swiatla-do ... 10442.html
i kolejne pytanie jak podłączyć ? konieczna jest ingerencja w stacyjke? ponieważ specjalnie zakupiłem światła które miały sie ograniczyc do podłączenia + do swiateł mijania + do czegoś co da prąd po przekręceniu stacyjki i - masa aku . no ale niestety po odpaleniu żażenie . I wolałbym sie ograniczyć do ingerencji w komorze silnika pomijając wnętrze samochodu.
http://allegro.pl/przekaznik-swiatla-do ... 10442.html
i kolejne pytanie jak podłączyć ? konieczna jest ingerencja w stacyjke? ponieważ specjalnie zakupiłem światła które miały sie ograniczyc do podłączenia + do swiateł mijania + do czegoś co da prąd po przekręceniu stacyjki i - masa aku . no ale niestety po odpaleniu żażenie . I wolałbym sie ograniczyć do ingerencji w komorze silnika pomijając wnętrze samochodu.
no właśnie chyba nie gasną dlatego że alternator podaje zbyt wysokie napięcie i dlatego pytałem o ten przekaźnik (tyle zrozumiałem z rad wypisanych na forach m.in na początku tego tematu)
lampy nie posiadają funkcji postojowych.
a jak wygląda podłączenie tego przekaźnika ? wystarczy ingerencja tylko w komorze silnika?
lampy nie posiadają funkcji postojowych.
a jak wygląda podłączenie tego przekaźnika ? wystarczy ingerencja tylko w komorze silnika?
-
przekaźnik
Witam serdecznie wszystkich, możecie podać link do a aukcji z tym przekaźnikiem bo mam taki sam problem w mojej astrze H
z góry dziękuję bardzo
pozdrawiam
z góry dziękuję bardzo
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony środa 26 sie 2015, 18:10 przez lesnik200690, łącznie zmieniany 1 raz.
Paweł