Koszyczek do 18650
Koszyczek do 18650
Potrzebuję koszyczka na 4 aku typu 18650 - jest wogóle coś takiego?
Szukałem ale nigdzie takowego nie znalazlem - do innych ilości rownież
Mam już opcje awaryjną - plastikowe pudełko - ale wolał bym coś gotowego.
Szukałem ale nigdzie takowego nie znalazlem - do innych ilości rownież
Mam już opcje awaryjną - plastikowe pudełko - ale wolał bym coś gotowego.
Widzę światełko w tunelu...coraz mocniejsze...
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy
Rowerowy zestaw kombinowany DIY czyli światła długie i krótkie z przełącznikiem na kierownicy
Właśnie te zdjęcie zainspirowało mnie do samodzielnego wykonania podobnego pojemniczka, tylko na 4 aku 18650 Jednak pomimo dużego wyboru w kilku sklepach z elektroniką nie znalazłem nic idealnego - pudełeczko które wybrałem jest troszkę za szerokie i gdyby nie miejsce na śrubki weszły by tam jeszcze 2 aku AA. Skąd wziąłeś taki laminat ze sprężynkami?Steff.k pisze:Ja zrobiłem coś takiego:
Ogólnie dostępna obudowa typu KM coś tam. Do tego kawałek laminatu ze sprężynkami. Pewnie znajdziecie tez coś na 4 sztuki.
Widzę światełko w tunelu...coraz mocniejsze...
Moje pomysły inspirują innych hehehe .
Laminat jak to laminat kupiłem w sklepie elektronicznym. Dociąłem odpowiedni kształt i termotranseferem naniosłem kółka i odpowiednie ścieżki. Wytrawiłem płytki i do kółek przylutowałem sprężynki. Oczywiście zamiast bawić się tonerem można narysowac ścieżki lakierem do paznokci i wytrawić.
Powodzenia w szukaniu!
Laminat jak to laminat kupiłem w sklepie elektronicznym. Dociąłem odpowiedni kształt i termotranseferem naniosłem kółka i odpowiednie ścieżki. Wytrawiłem płytki i do kółek przylutowałem sprężynki. Oczywiście zamiast bawić się tonerem można narysowac ścieżki lakierem do paznokci i wytrawić.
Powodzenia w szukaniu!