Body CQG 3x18650
Body CQG 3x18650
Witajcie
Czy ktoś miał w łapkach, bądź ma jakąś wiedzę odnośnie tej latarki (a właściwie body)?
http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1208
Szukam czegoś co dobrze dopasuje się do mojej wielkiej ręki, a z wielu względów zasilanie 3x18650 wydaje się kuszące. Może są lepsze alternatywy na to zasilanie?
Czy ktoś miał w łapkach, bądź ma jakąś wiedzę odnośnie tej latarki (a właściwie body)?
http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1208
Szukam czegoś co dobrze dopasuje się do mojej wielkiej ręki, a z wielu względów zasilanie 3x18650 wydaje się kuszące. Może są lepsze alternatywy na to zasilanie?
Zobacz tutaj
Generalnie powiem tak - konstrukcja solidna jak za taką cenę. Jedyne do czego można się przyczepić to dość wysoki tryb "low". Najważniejsze to sporo światła i bardzo długi czas pracy.
Nawet na low oświetli pokój w nocy przez tydzień czasu (8 godzin/dobę). Brakowało mi tak długiego świecenia na 1 komplecie bez ładowania.
Ty idziesz w kierunku ilości światła, więc czas będzie znacznie krótszy. Termicznie konstrukcja powinna Tobie wystarczyć.
Mnie na krótkie, mocne świecenie będzie potrzebne DRY.
Generalnie powiem tak - konstrukcja solidna jak za taką cenę. Jedyne do czego można się przyczepić to dość wysoki tryb "low". Najważniejsze to sporo światła i bardzo długi czas pracy.
Nawet na low oświetli pokój w nocy przez tydzień czasu (8 godzin/dobę). Brakowało mi tak długiego świecenia na 1 komplecie bez ładowania.
Ty idziesz w kierunku ilości światła, więc czas będzie znacznie krótszy. Termicznie konstrukcja powinna Tobie wystarczyć.
Mnie na krótkie, mocne świecenie będzie potrzebne DRY.
Pisałem dzisiaj z RIC'iem z CNQ byłby chętny nawet u nas wejść na forum, dałem mu dane i link do Naszego admina być może się skontaktuje wtedy będzie można organizować zakupy grupoweKajman pisze:Na BLF jest group buy na DRY, 65$ z wysyłką.
Ewentualnie ktoś ze staffu może napisać do niego na maila, bo mój angielski dosyc słaby a dla niego polski też nie prosty
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
I to w dodatku nowsza wersja drivera (w tym wysoki PWM); mniamNa BLF jest group buy na DRY, 65$ z wysyłką.
Tylko warto się pośpieszyć bo DRY Group Buy kończy się 15 stycznia (jak pamiętam) a chiński Nowy Rok niebawem.
Spokojnie możesz pisać; na forach międzynarodowych obowiązuje co prawda angielski ale mało kto zwraca uwagę na błędy językowe, etc.Pisałem dzisiaj z RIC'iem z CNQ byłby chętny nawet u nas wejść na forum, dałem mu dane i link do Naszego admina być może się skontaktuje wtedy będzie można organizować zakupy grupowe
Ewentualnie ktoś ze staffu może napisać do niego na maila, bo mój angielski dosyc słaby a dla niego polski też nie prosty
Chodziło mi o CNQ jako cnqualitygoods.comKris_1 pisze:Spokojnie możesz pisać; na forach międzynarodowych obowiązuje co prawda angielski ale mało kto zwraca uwagę na błędy językowe, etc.
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9