nie, wszystko bodajże powyżej 14$ jest z trackingiem, no chyba, że to partial shipping, wtedy nie mają w zwyczaju wysyłania wszystkiego z trackingami, przeważnie druga jest z numerkiem
edit: zajrzyj do my account i sprawdź numery trackingu, jeżeli jakieś są dla tego zamówienia
Ja mam jeszcze ciekawiej: zamówiłem 2 przedmioty z promocji black friday (25.11.2011) jeden po 25$ drugi za 7$. DX z góry wiedział ile będzie przedmiotów w promocji i się nie zabezpieczył bo po paru godzinach się okazało, że towaru nima. Zrobili splita i:
-paczka za 7 dolców jako pierwsza opóściła DX. Została wysłana 12.12.2011 China Postem, w ich systemie pojawiła się dopiero 31.12.2011 i jeszcze nie wyleciała.
-druga paczka za 25$ została wysłana 26.12.2011 HongKong Postem, w systemie się pojawiła 30.12.2011 i dzisiaj zrobiła left Hong Kong.
Ostatnio przerzuciłem się na solarforce i cnqualitygoods czas od zamówienia do odebrania 8-12dni i spokój a tak wieczne czekanie z DX przez to China Post jak mieli HK to maks 3tyg i była przesyłka
u mnie od trzech dni jest status: PrepareShipment a nootes: Update order status for put fulfilling order Z tego co czytałem u niektórych ten status trwał dosłownie jeden dzień, a u mnie nie krakać zanosi się na dłużej
O kurka, zapomniałem o cle Próbowaliście kiedyś zmienić wysyłkę tak, aby ją podzielili na kilka części ? Ja zamówiłem za 80 dolców, a od pięciu dni mam status: PrepareShipment a nootes: Update order status for put fulfilling order. Jeżeli da radę, to czy trzeba skrobnąć maila do DX czy można samemu zmienić ?