Gdzie kupić Ultrafire ZF 7371 ?
Gdzie kupić Ultrafire ZF 7371 ?
Witam.
No właśnie jak w temacie. Gdzie można dorwać w normalnej cenie tą lampkę?
Znalazłem 3 sklepy, ale dwa z góry odpadają(cena 50$), zostaje na razie Szenzhen-Wholesale".
Czy ktoś kupował już w tym sklepie? Jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam
DNF
No właśnie jak w temacie. Gdzie można dorwać w normalnej cenie tą lampkę?
Znalazłem 3 sklepy, ale dwa z góry odpadają(cena 50$), zostaje na razie Szenzhen-Wholesale".
Czy ktoś kupował już w tym sklepie? Jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam
DNF
Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Robert i chciałbym kupić przedmiotową latarkę. Jako, że jestem początkujący zależy mi na zmienie trybów pracy w pierścieniu - po przeczytaniu opinii jest to łatwiejszy i bardziej intuicyjny sposób. Jestem w stanie wydać trochę więcej niż kolega powyżej, ale chciałbym i tak później odddać ją komuś w celu modyfikacji, tak aby była nazwijmy to pewna. Tylko żeby po tych podyfikacjach była tańsza od oryginału
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Orientujesz się może ile by kosztowało przerobienie tej za 41$ na taką "pewną" np. coś takiego co sprzedaję obecnie GREG z solarforce? Pytam ponieważ próbuję dociec, czy gra jest warta świeczki z zakupem podróby i próbami przerobienia.DNF pisze:Dostaniesz ją na eBay za 41$ z wysyłka. Oryginał, już na diodzie XM-L jest za 110$
Pozdrawiam
DNF
Dzięki za radę. Rzeczywiście spełnia moje oczekiwania . Napisz mi proszę jak się ona ma do latarki customowej od GREGA Latarka SolarForce L2P 750lm Cree XM-L? Czy jest lepsza, gorsza, porównywalana?toms_ pisze:Latarki Sunwayman też mają sterowanie pierścieniem i są tańsze od Jetbeam. Może określ do czego konkretnie ta latarka ma służyć, a niewykluczone że w zupełności wystarczy Ci model M20C.
Jak chcesz nią walić to kup SolarForce L2T w wersji Stainless Steel i daj ją gregowi do przeróbki
a jak dla mnie najlepsza latarka z pierścieniem za rozsądne pieniądze to JetBeam RRt-21 Xm-LT6
a jak dla mnie najlepsza latarka z pierścieniem za rozsądne pieniądze to JetBeam RRt-21 Xm-LT6
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Ok 350zł teraz jest niekorzystny stosunek złotówki do USD jakiś czas temu wychodziła 300zł
http://hkequipment.net/index.php?sp=&p= ... 87&lang=en
A co do uszkodzenie ciężko powiedzieć, moja UF C2 przerobiona przez grega zwaliła się z ok 3 metrów na beton i poza śladami obdrapania na głowicy nic jej nie jest
http://hkequipment.net/index.php?sp=&p= ... 87&lang=en
A co do uszkodzenie ciężko powiedzieć, moja UF C2 przerobiona przez grega zwaliła się z ok 3 metrów na beton i poza śladami obdrapania na głowicy nic jej nie jest
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9