Zerknij na oś odciętych i info "Please note that the graph is non-linear before 2.8 amps".piaseq pisze:Wg. innego źródła wykres jest nieco inny.
Co da się uzyskać z XML przy 4A
-
Ciekawie się złożyło, to prawda.
Chłodzenie to miedziane MCPCB od sampla Cree, do tego radiator od procesora - aluminium z grubym, miedzianym rdzeniem. Bez wentylatora.
Chłodzenie to miedziane MCPCB od sampla Cree, do tego radiator od procesora - aluminium z grubym, miedzianym rdzeniem. Bez wentylatora.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Osobiście nie mam nic do zarzucenia, co do sterownika mam go ustawionego na 3.6A i ładnie daje rade z potencjometrem dodatkowo. klik
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
Dzięki,ale to ma 32mm, prawie spodek pod filiżankę ..... spaliłem właśnie najnowszy driver z KAI, ten step up-step down, ale zdążyłem mniej więcej pomierzyć, na 1 ogniwie 3A w diodę, na 2 ogniwach 4A w diodę Może być ciut więcej, bo jedno połączenie było liche do miernika. Ale za to zmiany polaryzacji nie zniósł nawet przez sekundę
Ostatnio zmieniony czwartek 05 sty 2012, 06:05 przez Kajman, łącznie zmieniany 2 razy.
- smokuxx1987
Ja tam nie widze prawie żadnej różnicy takie minimalne odchylenia mogą być uzależnione od temperatury ( większy lub mniejszy radiator)piaseq pisze:Wg. innego źródła wykres jest nieco inny. Warto zobaczyć.
http://budgetlightforum.com/node/2603