I zlot Światełkowców?

....nie pasujące gdzie indziej...
DNF

Post autor: DNF »

Oobiscie wolalbym koniec lipca, bo nie wiem jak tam rodzice planuja wyjazd na wakacje. W ten weekend wszystko powinno sie wyjasnic. Jak wszyscy chetni sie wypowiedza to sie dowiem jak z wolnymi miejscami.
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

Jak coś to ja też się piszę (z Arkowego komputera na marginesie :wink: ). Pozdro dla wszystkich :mrgreen:
Sometimes darkness can show you the light
Miodosław

Post autor: Miodosław »

(Z Arkowego komputera - ale nie tego ;-) ) Pasują mi weekendy od połowy czerwca do połowy lipca - później na pewno bez dziecięcia :-(
Dubito ergo sum!
DNF

Witam.
Sprawa sie nieco komplikuje...od 7 do 17 lipca ja wyjezdzam z rodzinka (to chyba kara Boza). Mi pasuje od 18 do konca lipca.
Musimy wiec ustalic jakas date i wtedy dzwonie dowiedziec sie jak to wyglada z pokojami.
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

No to co, proponuję 4-5-6 lipca, start w piątek po pracy, zjeżdżamy sie na wieczór/noc w Chomiąży, chyba jak do tej pory pasuje wszystkim?

Więc jak?
DNF

Wiec taki termin mi pasuje, ale rodzice cos kreca, ze na dwie noce mnie nie puszcza.
Chyba ze ktos ze starszych z forum pogada z moimi staruszkami:D
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

...w takim razie drugi termin, awaryjnie(bo cos mi sie wydaje ze nam moze bardziej pasowac) to 18-19-20 lipca, jak Wam pasuje?
DNF, ja moge z twoimi rodzicami porozmawiac, jesli to moze pomoc.Pokaz im nas, to chyba troche zmienia punkt widzenia....jestesmy starymi, powaznymi ludzmi z dzieckiem, hehe:

www.hania.swiatelka.pl

...byc moze bedziemy mieli jedno miejsce wolne w autku, zobaczymy....jak tak to bede mogl Cie zabrac z Bydgoszczy osobiscie z rodzinką... :wink:
DNF

Ok, ten drugi termin moze nawet i lepszy, bo cos przed tym sobie zarobie:) Zobaczymy tez jaka bedzie ostateczna data mojego wyjazdu z rodzicami oraz czy musze z Nimi jechac. Calina, dzieki, napewno sie odezwe w tej sprawie, byc moze rowniez pojedzie ze mna jeden moze kilku znajomych. Bo w sumie troche mi glupio bedzie gdyz jestem najmlodszy z ekipy forum (17 wiosen).
Pozdrawiam
DNF
Hoffer007

Post autor: Hoffer007 »

Listopad - najlepszy miesiąc :D Skorpionek

(04.11.90) ;)

Co do wyjazdu to moze ten drugi termin?
Mi to tam ... ale na ten drugi zdąze troszke dorobic. (podobnie jak DNF)
DNF

Ja jestem bliski zalamania...poprostu moi rodzice zyja chyba jeszcze w epoce dinozaurow. Nie mam szans na wyjscie dalsze niz 100m od domu a na zlot moge na 15 minut jechac. Najlepiej jakbym pojechal i od razu wracal. Do tego ojciec chce ze mna jechac zeby mnie miec pod nadzorem..poprostu chore. Panowie, mnie chyba zabraknie na zlocie :cry:
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

To bierz ojca jak coś. Może też zarazi się latarkami :mrgreen:
Sometimes darkness can show you the light
DNF

Tak to napewno nie. Tylko wstydu by mi narobil. Jeszcze mamy miesiac do zlotu. Cos musze wymyslic.
Pozdrawiam
DNF
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Spoko, daj ojcu forum do poczytania, i zabierz go ze soba, niech zobaczy ze syn czasem dokonuje dobrych wyborow....:-)
Serio, nie mam nic przeciwko rodzicom, pokaz im swoje zainteresowania...
To co, wszyscy podpasowujemy sie w drugi termin?
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

:| no to juz sam nie wiem ja już zonie mówiłem ten wczesniejszy termin. :shock: Hm.... jak sie zdecydujecie prosze pisać nie bede potem wysłuchiwał jakiś cudów.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Lennin, poki co zaproponowalismy dwa terminy, Tobie pasują?Jeden-który?
wciąż liczę, że jeszcze kilka osób się pojawi i zadeklaruje w którymś terminie swój przyjazd...
ODPOWIEDZ