I zlot Światełkowców?
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
...w takim razie drugi termin, awaryjnie(bo cos mi sie wydaje ze nam moze bardziej pasowac) to 18-19-20 lipca, jak Wam pasuje?
DNF, ja moge z twoimi rodzicami porozmawiac, jesli to moze pomoc.Pokaz im nas, to chyba troche zmienia punkt widzenia....jestesmy starymi, powaznymi ludzmi z dzieckiem, hehe:
www.hania.swiatelka.pl
...byc moze bedziemy mieli jedno miejsce wolne w autku, zobaczymy....jak tak to bede mogl Cie zabrac z Bydgoszczy osobiscie z rodzinką...
DNF, ja moge z twoimi rodzicami porozmawiac, jesli to moze pomoc.Pokaz im nas, to chyba troche zmienia punkt widzenia....jestesmy starymi, powaznymi ludzmi z dzieckiem, hehe:
www.hania.swiatelka.pl
...byc moze bedziemy mieli jedno miejsce wolne w autku, zobaczymy....jak tak to bede mogl Cie zabrac z Bydgoszczy osobiscie z rodzinką...
Ok, ten drugi termin moze nawet i lepszy, bo cos przed tym sobie zarobie:) Zobaczymy tez jaka bedzie ostateczna data mojego wyjazdu z rodzicami oraz czy musze z Nimi jechac. Calina, dzieki, napewno sie odezwe w tej sprawie, byc moze rowniez pojedzie ze mna jeden moze kilku znajomych. Bo w sumie troche mi glupio bedzie gdyz jestem najmlodszy z ekipy forum (17 wiosen).
Pozdrawiam
DNF
Pozdrawiam
DNF
Ja jestem bliski zalamania...poprostu moi rodzice zyja chyba jeszcze w epoce dinozaurow. Nie mam szans na wyjscie dalsze niz 100m od domu a na zlot moge na 15 minut jechac. Najlepiej jakbym pojechal i od razu wracal. Do tego ojciec chce ze mna jechac zeby mnie miec pod nadzorem..poprostu chore. Panowie, mnie chyba zabraknie na zlocie
Pozdrawiam
DNF
Pozdrawiam
DNF
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt: