Podziel się swoją radością
Podliczyłem swoje zakupy światełkowe od kiedy jestem z wami:) czyli od 7 marca 2011 kiedy to dokonałem pierwszego zakupu,
kwota na które zrobiłem do teraz zakupy : 574.42 USD
I z czego tu się cieszyć
kwota na które zrobiłem do teraz zakupy : 574.42 USD
I z czego tu się cieszyć
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
Ja też odebrałem auto od mechanika i drugie od razu zostawiłem do naprawy rozrządu. Portfel schudnie o przewidywane 500 zł.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ultrafire C2 DIY Cree LED Flashlight Shell
Zakupiłem 3 x LINK na listopadowej wyprzedaży w DX po 6.10$ każda.
Odpisali, że mogę zakupić tylko 2 sztuki i oddali kasę za jedną sztukę,
oraz połączyli przesyłkę z innymi zakupami - wszystko otrzymałem dwa tygodnie temu,
a dzisiaj dostałem paczkę, w której były 3 sztuki.
Podsumowując otrzymałem 5 x Body (bez LED & driver) Ultrafire C2 za 12.20$,
czyli za jedno body wyszło około 8 zł
Teraz tylko ładne XM-L oraz driver od Grega i jazda.
Odpisali, że mogę zakupić tylko 2 sztuki i oddali kasę za jedną sztukę,
oraz połączyli przesyłkę z innymi zakupami - wszystko otrzymałem dwa tygodnie temu,
a dzisiaj dostałem paczkę, w której były 3 sztuki.
Podsumowując otrzymałem 5 x Body (bez LED & driver) Ultrafire C2 za 12.20$,
czyli za jedno body wyszło około 8 zł
Teraz tylko ładne XM-L oraz driver od Grega i jazda.
Pozdrawiam,
Michał
Michał
A ja bym nie chciał wydawać aż tyle kasy Całe szczęście mam rozrząd na łańcuchu którego żywotność jest taka sama jak silnika więc około 800 000 km Nie ma to jak stara niemiecka technologia.Nightmare pisze:eh, chciałbym wydawać 500zl na rozrząd...
Ja też
A co do innych radości to zacząłem wreszcie robić oświetlenie w pokoju, na LEDach oczywiście. Jak skończę to się pochwale.
EDIT:
mkorbel jak byś miał za dużo to chętnie przygarnął bym jedno takie body.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO