Podziel się swoją radością
Ja dziś szczęśliwie znalazłem zagubionego 2 tygodnie temu romisena. Wisiał za sznureczek na półce w garażu. Sam go tam powiesiłem żeby przy sprzątaniu garażu się nie poobijał a potem .... hmmm to się chyba skleroza nazywa. najważniejsze że dziś przypadkowo się znalazł.
Mag 5D sst50 / romisen RC-C8 mod xpg / romisen RC-A4 / TIROSS mod xpg + regina /wydumka 2x18650+ XM-L + ref SMO // Mag Solitaire nichia 5mm / UniqueFire UF-DT1 Mod XM-l / "coś" 2x 16340 z xre q5 i refem SMO /UltraFire WF-501B xpg + ref SMO
właśnie przed chwilą lampke na 2xCXA w wersji prototypowej odpaliłemclorox pisze:CXA2011 3000K
Teraz czas na majsterkowanie
p.s. producent wcale nie kłamie, jeśli chodzi o przewodność cieplną podłoża, za cholerę nie mogłem przylutować kabli do diod - musiałem zdjąć z radiatora
Minister Zdrowia Szczęścia i Pomyślności
Przepracowałem drugi dzień w nowo otrzymanej pracy
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
-
-
- Calineczka
- Kontakt:
Jestem dzieckiem szczęścia, około 16listopada zgubiłem JetBeama JetIIIM R5, umieściłem dnia 26 listopada post w dziale podziel się swiom smutkiem, po tym jak dwa razy przeszukałem wszystkie miejsca bytowania. Męczyła mnie ta strata bardzo bo zazwyczaj zbieram kilka miesięcy kasę żeby sobie kupić latarkę za 200-300zł. Dziś miałem okazję do ostateczności, około dnia 16 listopada zagrabiałem liście na posesji dziadków, wywiozłem liście do lasu ponad 2 km w głąb do miejsca gdzie ludzie zwożą kompost z ogródków.
Dziś również zagrabiałem liście i wywoziłem je w to samo miejsce, tak dla pewności pokopałem troche nogą kupę liści z przed ponad miesiąca.
Nagle wyskoczyła latarka łacznie z futerałem, myślałem że ze szczęścia sie posikam.
Przez te ponad miesiąc na latarce wytworzyła się grzybnia, pokazę jedno zdjęcie tego zjawiska, nawet nie wiecie jak bardzo jestem happy.
Dziś również zagrabiałem liście i wywoziłem je w to samo miejsce, tak dla pewności pokopałem troche nogą kupę liści z przed ponad miesiąca.
Nagle wyskoczyła latarka łacznie z futerałem, myślałem że ze szczęścia sie posikam.
Przez te ponad miesiąc na latarce wytworzyła się grzybnia, pokazę jedno zdjęcie tego zjawiska, nawet nie wiecie jak bardzo jestem happy.
- Załączniki
-
- cud.jpg (33.61 KiB) Przejrzano 231 razy
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.
Każdy mógłby ją znależć przez te ponad 30 dni ale kto by pomyślał że w kupie kompostu można znależć taki skarb.
Midilight 3x XM-L(gorgonzola)/JetBeam M1X/ Midilight 5x R5(puszkin)/ Biedrono mag 2D XM-L/ SF Skyline I/ MacTronic Black Eye/ JetBeam Jet III R5(zgubiona)/ Lumintop P2C/ Nitecore EX11/ Zebralight H31/ Xeno Tiger E03/ Eagletac D25LC2mini/ cdn.