Odkąd DX przeszedł z honkong post na chińską każda przesyłka niezależnie czy z trackiniem czy bez idzie około miesiąca od wysyłki. Co do mojego zamówienia to część została wysłana a część nie...wysłali przedmioty których wartość nie przekraczała 15$ więc poszło bez trackingu, może na święta będę miał. Pracowałem kiedyś na poczcie na listach i na paczkach więc jak ktoś ma pytania odnośnie samej poczty zawsze postaram się pomóc.
Witam,
to mnie trochę pocieszyles z tą pocztą mam od 35 dni status Shipped i przesyłki ani witać ani słychać. Jest to mój 10 zakup i pierwszy raz mam taki przypadek
Witajcie,
tez macie takie problemy pod koniec roku z dx ?
Zakupiłem koledze z forum diode sst-50 2011-11-16 16:20:51 lecz do tej pory cisza..
Podobno maja jakas modernizacje strony czy problemy z zamowieniami.
Wiedziałem że pod koniec roku nie ma się co spodziewać cudów ale to trwa już trochę długo tym bardziej że nie została jeszcze wysłana..
Właśnie ja mam taką samą sytuacje. Tez mam Backorder i nie wiem czy czekać , czy anulować bo to już jest przegięcie..
Dzięki za szybki odzew, uspokoiłeś mnie tym bardziej że to nie dla mnie.
No nic skontaktuję się z kolegą z forum i może anulujemy to zamówienie.
Orientujecie się jak sprawa wygląda na http://kaidomain.com z wysyłkami pod koniec roku ?