Latarka szperacz do obchodu podwórka plus latarka na głowę
Ze "szperaczem" na 3xAAA tym bardziej na 3xAA to będzie ciężko
Do mojego Romka RC-U4 na XM-L, którego mam w sklepiku wystawionego, mogę dokupić koszyczek i byś mógł używać z 3xAAA,
jeśli byłbyś zainteresowany, ale jasnością to nie poszalejesz z 3xAAA.
Będzie jasno, ale to nie to co z 18650
Oczywiście mówię to jako maniak światła
Do mojego Romka RC-U4 na XM-L, którego mam w sklepiku wystawionego, mogę dokupić koszyczek i byś mógł używać z 3xAAA,
jeśli byłbyś zainteresowany, ale jasnością to nie poszalejesz z 3xAAA.
Będzie jasno, ale to nie to co z 18650
Oczywiście mówię to jako maniak światła
Póki co zamówiłem to :
http://www.dealextreme.com/p/trustfire- ... 4500-39062
Co do szperacza to się chyba źle wyraziłem, patrząc na wasze komentarze. Dla mnie szperacz to latarka która z okna oblece 25 arów podwórka a dla was mega swiatlo:) Moja wina.
Moje poszukiwnia oparlem na cenie ( do 60 zł ), duzej ilosci lumenów ( 230 w tym przypadku), diodzie CREE (ta latarka ją posiada) i zasilaniu z baterii ( w tym przypadku jest AA) Jak oceniacie powyższy wybór?
http://www.dealextreme.com/p/trustfire- ... 4500-39062
Co do szperacza to się chyba źle wyraziłem, patrząc na wasze komentarze. Dla mnie szperacz to latarka która z okna oblece 25 arów podwórka a dla was mega swiatlo:) Moja wina.
Moje poszukiwnia oparlem na cenie ( do 60 zł ), duzej ilosci lumenów ( 230 w tym przypadku), diodzie CREE (ta latarka ją posiada) i zasilaniu z baterii ( w tym przypadku jest AA) Jak oceniacie powyższy wybór?
230 lm. raczej ona nie ma, a na pewno nie przy zasilaniu z ni-mh, lub baterii AA.
W tej cenie to chyba dobry wybór na początek
W tej cenie to chyba dobry wybór na początek
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
W pełni się zgadzam dodajmy jeszcze, że właśnie ta niewielka latareczka (Romisen RC-G2) ma "normalny" włącznik typu "pstryczek" co w tej kategorii cenowej nie jest zbyt częste i większość małych lampek wyposażonych jest we włączniki typu "twist", czyli włączanie/wyłączanie i zmiana trybów odbywa się za pomocą kręcenia głowicą co nie jest najwygodniejsze i nie każdemu przypadnie do gustu.DNF pisze:Nie wiem jak ta, ale Romisen RC-G2 moim zdaniem to najlepsze światełko jeśli brać pod uwagę cena/jakość